• Naturliga kosttillskott
  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabba leveranser

Stor kampanj på utvalda produkter! Shoppa här!

Laktosfritt vassleprotein
Laktosfritt vassleprotein
Laktosfritt vassleprotein
Laktosfritt vassleprotein

Laktosfritt vassleprotein

Laktosfritt vassleprotein, 400 g

Äntligen ett laktosfritt whey protein! Laktosfritt vassleprotein innehåller 25 g protein per portion, samt gurkmeja, psylliummjöl och linfrön.


  • Innehåller gurkmeja
  • Inget tillsatt socker eller artificiella sötningsmedel
  • Innehåller psylliumfrö- och linfrömjöl som främjar en god tarmhälsa

Smak

229 kr

I lager

  • Fri frakt inom Sverige (Postnord)
  • Snabba leveranser
  • Postnord, Budbee & Airmee

Beskrivning

LAKTOSFRITT VASSLEPROTEIN

Vårt unika vassleprotein har även tillsatt laktasenzym. Detta i syftet att bryta ner laktosen (mjölksockret) i vasslet. Det är vanligt med laktosintolerans nuförtiden och därför behövs en laktosfri variant, som är snäll mot magen, på marknaden. Vårt vassleprotein innehåller även mjöl från psylliumfrö och linfrö, båda kända aktörer för att främja en god tarmhälsa. Vi har även tillsatt gurkmeja som är en ört som anses antiinflammatoriskt och som kan stödja kroppen vid hård träning.

En helt unik produkt på marknaden som lämpar sig särskilt väl för den som tränar, men fungerar även som återhämtningsdryck eller mellanmål. Protein stödjer muskelsyntesen som är en viktig uppbyggande process för oss. Vassleprotein (whey protein på engelska) används ofta i samband med träning för att stimulera återuppbyggnad och vår återhämtning. Intag av protein vid träning bidrar till att bibehålla och öka muskelmassa.

Laktosfritt Vassleprotein lämpar sig särskilt väl för den som tränar men det fungerar även bra som återhämtningsdryck eller mellanmål för de som önskar ett extra tillskott av snabbt protein. Produkten finns i tre goda smaker: Jordgubb, choklad och vanilj.

Protein bidrar till att öka muskelmassan.
Protein bidrar till att bibehålla muskelmassan.
Protein bidrar till att bibehålla normal benstomme.


För mer information om produkten läs:

 Kosttillskottsguiden »

 Våra proteinpulver »

Näringsvärden

Powered by Jetshop

Better You använder Cookies för att förbättra användarupplevelsen för dig som handlar hos oss. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vår integriets- och cookies policy.

Visa detaljer