• Naturliga kosttillskott
 • Fri frakt inom Sverige
 • Snabba leveranser

Förbered dig inför hösten kampanj! Shoppa här!

Myggolja
Myggolja
Myggolja

Myggolja

Ett perfekt urval av oljor för att med naturliga produkter mota bort myggen. Enkelt att blanda och smörja in kroppen med.


 • 1 st Citrongräsolja - 10 ml
 • 1 st Eukalyptusolja - 10 ml
 • 1 st Macadamiaolja - 100 ml
 • 1 st Blandflaska - 100 ml
 • 1 st Recepthäfte (se produktbild)
 • 530 kr
  586 kr

  I lager

  • Fri frakt inom Sverige (Postnord)
  • Snabba leveranser
  • Postnord, Budbee & DHL

  Beskrivning

  MYGGOLJAPAKET- för hud

  Ett paket där du blandar din egen myggolja för att på ett naturligt sätt mota bort myggorna. Innehållandes:

  1 st Citrongräsolja - 10 ml
  1 st Eukalyptusolja - 10 ml
  1 st Macadamiaolja - 100 ml
  1 st Blandflaska - 100 ml
  1 st Recepthäft

  Blandning:
  100 ml Macadamiaolja
  10 droppar Eukalyptus
  10 droppar Citrongräs

  Gör så här:
  Blanda ingredienserna i en flaska och skaka ordentligt. Smörj myggoljan på hudytor kring fot- och handleder, nacke, hals, armar och vid knäveck. Det går även bra att ta en klick i håret. Då eteriska oljor är flyktiga kan det behövas duttas på mer myggolja efter ett tag, så ta med flaskan ut. Även fästingar, knott och bromsar ogillar dessa oljor så den har en bra multi effekt.


  CITRONGRÄSOLJA (Bulgarien)

  Citrongräsolja har en frisk, stark, citronliknande och gräs/ört-aktig arom. Den har breda egenskaper för aromaterapi och är en av de bäst säljande eteriska oljorna - den är älskad för sin uppfriskande och lugnande citronaktiga doft. Citrongräsolja brukar även användas till diverse städprodukter.

  Blandar sig bra med bland annat: basilika, bergamott, svartpeppar, cederträ, citronella, fänkål, ingefära, mejram och apelsin.


  EUKALYPTUSOLJA (Indien)

  Eukalyptusoljan är en av våra populäraste eteriska oljor och har en härligt frisk doft som drar mot mentol och subtila citrus- och blomtoner

  Den passar bra med alla citrusoljor och pepparmint, samt med aromatiska och örtiga oljor som basilika, lavendel, timjan, ravensara, rosmarin, tallbarr och tea tree.


  MACADAMIAOLJA (Indien)

  Macadamiaoljan från Better You är naturligt rik på omega-7, som återfuktar och bevarar huden. Den kan användas både som kroppslotion och som ansiktsserum för återfuktning och lyster. Macadamiaoljan är en len och mjukgörande olja som passar normal till torr hud.

  Oljans konsistens gör den också bra för massage och som hårolja. Man kan även addera några droppar till balsam för en hårinpackning. Kan kombineras både med oljor som jojobaolja, nyponrosfröolja och jättenattljusolja.

  Macadamiaolja innehåller D- och E-vitamin och har också en naturlig solskyddsfaktor 6.

  Vitamin D bidrar till immunsystemets normala funktion.
  Vitamin D bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
  Vitamin E bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.


  Blandflaska för oljor -  100 ml

  Det finns många oljor och användningsormåden och ofta hittar man en speciell kombination som passar just dig.

  Med en blandflaska kan du enkelt blanda din egen olja och praktiskt använda pimpetten som sitter i locket för att dosera rätt mängd. Flaskan är tillverkad i mörkt färgat glas för att på bästa sätt bevara oljornas egenskaper.

  Näringsvärden

  Better You använder Cookies för att förbättra användarupplevelsen för dig som handlar hos oss. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vår integriets- och cookies policy.

  Visa detaljer