• Naturliga kosttillskott
  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabba leveranser

Få upp till 8% bonus och fina erbjudanden!  Bli medlem nu

Kom igång paket
Kom igång paket

Kom igång paket

För dig som vill komma igång med träningen

Ett paket för dig som behöver komma igång att träna, och behöver en rivstart. En riktig boost för att komma igång! Innehåller produkter som hjälper dig med din muskeluppbyggnad, ger dig mer energi och reglerar vätskebalansen.


  • Bidrar till att minska trötthet och utmattning
  • Bidrar till att öka & bibehålla muskelmassan
  • Bidrar till elektrolytbalansen

Shakern du får är vit 500 ml, grön är tyvärr slut.

Innehåller:

1 355 kr
1 594 kr

I lager

  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabba leveranser
  • Postnord, Bring, Budbee & DHL

Beskrivning

KOM IGÅNG PAKET

Ett paket för dig som behöver komma igång att träna, och behöver en rivstart efter sommaren. En riktig boost för att komma igång! Innehåller produkter som hjälper dig med din muskeluppbyggnad, ger dig mer energi och bidrar till en normal energiomsättning.

Shakern du får är vit 500 ml, grön är tyvärr slut.

Innehåller:


Paketet innehåller:

1 st Ärt- & havreprotein (choklad)
1 st BCAA Pulver (blåbär/passionsfrukt)
1 st Magnesiumglycinat
1 st Fitnesskapslar med koffein
1 st Fitnesskapslar utan koffein
1 st Shaker (vit, 500 ml)


ÄRT- & HAVREPROTEIN - 1 KG

Ett proteinrikt mellanmål eller bra återhämtningsdryck efter fysisk aktivitet.

Protein är uppbyggt av aminosyror som har den viktiga uppgiften att bygga upp muskler och stödja muskelåterhämtningen. Det vegetabiliska alternativet, ärt- och havreprotein, är fritt från socker och artificiella sötningsmedel. Istället är det sötat med det naturliga sötningsmedlet steviaglykosider. Passar perfekt som mellanmål eller återhämtningsdryck i anslutning till din träning. Ärtprotein och havreprotein kompletterar varandra på ett sätt som gör att proteinet blir fullvärdig. De aminosyror det finns lite av i havre finns det mycket av i ärtor och vise versa. Därför finns nu dessa proteinkällor kombinerade i en och samma lättlösliga proteindryck. Finns i 6 goda smaker: Äpple/kanel, blåbär/vanilj, choklad, jordgubb/hallon, vanilj och päron/kokos.

Protein bidrar till att både öka och bibehålla muskelmassan samt till att bibehålla en normal benstomme.


BCAA PULVER - 250 G

BCAA, förgrenade aminosyror, är bra för muskelökning, förhindrar muskelnedbrytning och ger stöd under olika dieter. Förgrenade aminosyror är byggstenar som bygger upp protein som i sin tur hjälper kroppen bygga muskler.

Det pågår ständigt uppbyggande och nedbrytande processer i kroppen och under hård träning kan ett intag av aminosyror vara positivt för att stimulera muskeltillväxten och förhindra muskelnedbrytning. Det är lämpligt för dig som tränar exempelvis styrketräning eller går på tränings- eller tävlingsdiet.

Better You BCAA är framställd genom fermentering av naturliga råvaror och finns i 5 olika smaker. Produkten lätt smaksatt och sötad med steviolglykosider.


MAGNESIUMGLYCINAT - 90 KAPSLAR

Magnesium är en viktig mineral och behövs för att 300 funktioner ska fungera normalt i kroppen. Magnesium finns naturligt i mörkgröna bladgrönsaker och saknas ofta i den moderna maten.

När magnesium binds samman med aminosyran l-glycin så blir det mer lösligt i vatten vilket gör att det passar utmärkt att lösas i vatten för den som inte vill äta kapseln. Formen glycinat gör också att den laxerande effekten minskar.

Magnesiumbisglycinat bidrar till elektrolytbalansen, normal muskelfunktion och en normal energiomsättning. Detta gör att bisglycinat passar att intas efter träning, på morgonen eller efter middagen.

Spenat är naturligt rikt på magnesium vilket skapar en synergistisk effekt och har en positiv verkan på upptaget.

Bidrar till elektrolytbalansen
Bidrar till normal muskelfunktion
Bidrar till normal energiomsättning


FITNESS KAPSLAR - 60 KAPSLAR

Kroppen strävar alltid efter att vara i energibalans, alltså att förbruka lika mycket energi som kosten tar med sig. För dig som önskar minska i vikt handlar det om att försöka minska ditt energiintag och/eller öka din energiförbrukning. De noga utvalda substanserna i Fitnesskapslarna är särskilt utvalda för att verka i synergi med varandra. Fitnesskapslarna utan koffein är fria från stimulanter och passar därför bra att intas även för dig som är känslig mot eller vill undvika t.ex. koffein. De koffeinberikade kapslarna ger en uppiggande effekt som är särskilt lämpligt vid träning.

Inom ayurvedan har man länge lyft fram fördelarna av starka kryddor i syftet att höja kroppstemperaturen och därigenom aktivera kroppen jobba mer för att få energi i syftet att balansera energibalansen. Chili och pepparextrakt är tillsatta av denna anledning.

Grönt te och maskros är vätskedrivande substanser som dessutom innehåller antioxidanter, vilka används flitigt inom området viktkontroll. OBS: Även en anledning till varför det är viktigt att dricka mycket när man använder fitnesskapslarna från Better You!

Det finns en hel del olika anledningar till varför den japanska superbrunalgen wakame är med som nyckelsubstans i sammanhanget. Bland annat är den rik på jod som bidrar till normal energiomsättning!

Kokosfett innehåller bland annat MCT-fett som fungerar som snabbt bränsle till kroppens celler. Betaglukaner bidrar till att minska blodsockerhöjningen efter måltid. Lingonextrakt är något det forskas mycket på inom viktkontroll just nu och i flera studier har man kunnat utläsa positiva resultat kring detta superbär!


BETTER YOU SHAKER VIT - 500 ML

Miljövänlig shaker från Better You. Fri från miljöskadliga BPA och DEHP, plaster som förgiftar ekosystemet. Snygg och praktisk utformning och lätt att bära med sig.

Näringsvärden

Better You använder Cookies för att förbättra användarupplevelsen för dig som handlar hos oss. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vår integriets- och cookies policy.

Visa detaljer