• Naturliga kosttillskott
  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabba leveranser

Stor kampanj på utvalda produkter! Shoppa här!

Ärt- och havreprotein
Medlemsdagar 20%
Ärt- och havreprotein
Ärt- och havreprotein
Ärt- och havreprotein
Ärt- och havreprotein
Ärt- och havreprotein
Ärt- och havreprotein
Ärt- och havreprotein

Ärt- och havreprotein

Veganskt protein med fullvärdig aminoprofil

Fullvärdigt protein gjort på ärta och havre. Hela 85% proteinhalt.


  • Inget tillsatt socker eller artificiella sötningsmedel
  • 85 % proteinkoncentration & fullvärdig aminosyreprofil
  • Naturligt fritt från laktos & gluten
  • Vegangodkänd produkt

Info: Smak av choklad, vanilj, blåbär/vanilj och jordgubbe/hallon har fått en uppdaterad innehållssammansättning och smak. Även förpackningen har uppdaterats, till påsar.

Smak

389 kr

I lager

  • Fri frakt inom Sverige (Postnord)
  • Snabba leveranser
  • Postnord, Budbee & Airmee

Finns i följande kampanjer:

  • starkareprotein

Beskrivning

ÄRT- & HAVREPROTEIN - 1 KG

Info: Smak av choklad, vanilj, blåbär/vanilj och jordgubbe/hallon och har fått en uppdaterad innehållssammansättning och smak. De har även bytt förpackning till påsar.

Vårt bäst sålda protein – alla kategorier. Ett helt naturligt och proteinrikt proteinpulver gjort på ärta och havre. Perfekt som mellanmål, i din frukostsmoothie eller som bra återhämtningsdryck efter fysisk aktivitet. 

Ordet protein kommer från grekiskans proteos som betyder ”den första” eller ”den viktigaste”, vilket pekar på vikten av protein och aminosyror för vår kropp. Tittar man närmare på hur proteiner kan se ut är det tydligt att de är uppbyggda som en kedja. Varje länk som finns i proteinets kedja är en aminosyra. Det är detta som gör att vi säger att protein och aminosyror nästan är samma sak, även om det såklart är lite mer komplicerat än så. När vi får i oss proteiner kommer dessa att brytas ned till aminosyror när de når vår tarm. Där kan syrorna tas upp av kroppen och bli till nya proteiner som bygger upp vår kropp. Det här är en fascinerande process som fungerar på ett helt naturligt sätt så länge du äter en bra och varierad kost. Kost som innehåller mycket aminosyror är bland annat kött, fisk, ägg och mjölkprodukter. För den som är vegan eller vegetarian (eller inte äter ägg eller mjölk) finns det andra vegetabiliska källor till aminosyror som; sojabönor, baljväxter, nötter, gröna blad och sädeskorn. Äter man för lite protein kan man bland annat känna sig energifattig och tankspridd. För vegetarianer kan det ibland vara en utmaning att få i sig alla nödvändiga aminosyror, och då passar vårt ärt- och havreprotein utmärkt som ett tillskott. Ärtprotein och havreprotein kompletterar varandra väldigt bra och gör att proteinet blir fullvärdigt. De aminosyror som det finns lite av i havre finns det mycket av i ärtor och vice versa. 

Passar dig som tränar, går på diet, eller vill tillföra ytterligare protein till din kost.Better You Ärt- och havreprotein är fritt från socker, artificiella sötningsmedel och är sötat med det naturliga ämnet stevia.

Finns i sju smaker: Äpple/kanel, blåbär/vanilj, choklad, jordgubb/hallon, vanilj, päron/kokos och naturell.

Tips: Har du aldrig använt ett veganskt proteinpulver tidigare så rekommenderar vi att du börjar med ett vassleprotein som är mer "lättdrucket", då många upplever att smaken (av ärta och havre) är aningen "svår".

Protein bidrar till att öka muskelmassan
Protein bidrar till att bibehålla muskelmassan
Protein bidrar till att bibehålla normal benstomme

Andra proteintillskott:

Laktosfritt Vassleprotein »

Laktosfritt protein »

Näringsvärden - päron/kokos & äpple/kanel & naturell

Näringsvärden - vanilj

Näringsvärden - choklad

Näringsvärden - jordgubb/hallon

Näringsvärden - blåbär/vanilj

Powered by Jetshop

Better You använder Cookies för att förbättra användarupplevelsen för dig som handlar hos oss. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vår integriets- och cookies policy.

Visa detaljer