• Naturliga kosttillskott
  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabba leveranser

Stor kampanj på utvalda produkter! Shoppa här!

Premium Ashwagandha
Mental styrka 22
Premium Ashwagandha

Premium Ashwagandha

Prestationsförmåga & energi

Premium Ashwagandha är en energigivande produkt som innehåller den indiska örten ashwagandha, viktiga B-vitaminer, C-vitamin, nyponextrakt, piperin och den gynnsamma adaptogenen rosenrot.


  • Bidrar till normal mental prestationsförmåga
  • Bidrar till immunsystemets normala funktion
  • Bidrar till minskad trötthet och utmattning
  • Vegangodkänd produkt
237 kr
279 kr

I lager

  • Fri frakt inom Sverige (Postnord)
  • Snabba leveranser
  • Postnord, Budbee & Airmee

Finns i följande kampanjer:

  • ashwa_20

Beskrivning

PREMIUM ASHWAGANDHA - 90 KAPSLAR

Premium Ashwagandha en högdoserad produkt med den välkända indiska örten ashwagandha (400mg/kapsel), viktiga B-vitaminerna B5 och B6, C-vitamin, nyponextrakt, piperin och den gynnsamma adaptogenen rosenrot. Denna produkt är noga sammansatt med syftet att ingredienserna ska förstärka effekten av varandra och ge bästa möjliga effekt för att motverka trötthet, stress och utmattning.

Ashwagandha kallas även prinsen av ayurveda och är en av de kändaste indiska örterna för att hjälpa kroppen med kraft, ork och energi. Det finns mycket studier kring denna adaptogen och det ligger just nu flera hälsopåståenden och inväntar godkännande. Vanligast är att man äter ashwagandha för känslan av inre balans och bättre sömn.

B5 (Pantotensyra) kommer från det grekiska ordet ”pantos” som betyder överallt. Överallt betyder i det här sammanhanget att vitaminen finns i alla kroppens celler. Vitamin B5 är mest känt som ett tillskott för hår och hud, en har också en viktig roll i omsättningen av kolhydrater, protein och fett. Det innebär att det har en betydande roll för energiomsättningen i din kropp.

B6 behövs för proteinomsättningen och har en betydelse för att nerverna ska fungera normalt. Vitaminen behövs också för immunsystemets normala funktion samt en normal psykologisk funktion. B6 bidrar även till att järnet ska placeras på rätt plats i vår kropp. 

C-vitamin är en kraftfull antioxidant och allsidig vitamin som är viktig för många processer i kroppen. Vitaminen bidrar bland annat till immunsystemets normala funktion, minska trötthet och utmattning, immunsystemets normala funktion vid hårdträning, nervsystemets normala funktion, skydda cellerna mot oxidativ stress och bidrar till en normal funktion hos kroppens stödjevävnad som benstomme, brosk, hud och kollagen.

Rosenrot är ytterligare en adaptogen som har ingått i flera studier med fokus på trötthet och depression, dock finns ännu inga kliniska hälsopåståenden godkända. Namnet rosenrot kommer från att växten har en ljuvlig doft av rosor. Den har en lång tradition som växtbaserat läkemedel på bland annat trötthet, energi och ökat välbefinnande och arbetar särdeles bra ihop med andra adaptogener som exempelvis ashwagandha.

Produkten innehåller även en hög mängd nyponextrakt samt piperin (svartpeppar) som kan öka den effektiva mängden hos många föreningar, och därigenom upptaget av produkten. Ta 1 kapsel 1-2 gånger dagligen i samband med måltid, morgon och/eller kväll. Många kunder upplever att de sover bättre när de tar ashwagandha inför natten. Vill du undvika den vegetabiliska kapseln kan innehållet tömmas direkt i vatten eller valfri vätska.


Vitamin C bidrar till normal energiomsättning.
Vitamin C bidrar till immunsystemets normala funktion.
Vitamin C bidrar till att minska trötthet och utmattning.
Vitamin B5 bidrar till normal mental prestationsförmåga, samt minskar trötthet och utmattning.
Vitamin B6 bidrar till nervsystemets normala funktion, normal psykologisk funktion och bidrar till att reglera hormonaktiviteten.

Näringsvärden

Powered by Jetshop

Better You använder Cookies för att förbättra användarupplevelsen för dig som handlar hos oss. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vår integriets- och cookies policy.

Visa detaljer