• Naturliga kosttillskott
  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabba leveranser

Stor kampanj på utvalda produkter! Shoppa här!

Balans Kvinna
mors dag 2022
Balans Kvinna

Balans Kvinna

För hormonell balans och bättre hud

Balans Kvinna är framtagen för kvinnor som behöver stöd under PMS, menstruation eller generellt med humör eller hormonella besvär som akne eller dålig hud. Innehåller bland annat magnesium som bidrar till att minska trötthet och utmattning, samt till en normal psykologisk funktion.


  • Innehåller GLA som kan stötta och balansera hormoner
  • Bidrar till att minska trötthet och utmattning
  • Bidrar till normal psykologisk funktion

60 kapslar
280 kr
329 kr

I lager

  • Fri frakt inom Sverige (Postnord)
  • Snabba leveranser
  • Postnord, Budbee & Airmee

Beskrivning

BALANS KVINNA - 60 KAPSLAR

Balans Kvinna är en produkt framtagen för kvinnor mitt i livet som lider av humörsvängningar, akne, PMS eller smärta i samband med menstruella besvär. Det finns många sätt att hjälpa kroppen och här har vi sammansatt en produkt med flera olika stöttande ämnen som fungerar bra tillsammans. Balans Kvinna är laddad med de bästa ingredienserna från naturen i en perfekt synergi för att varje unik ingrediens ska kunna lyftas upp och bidra på sitt sätt.

Better You Balans Kvinna innehåller bland annat magnesium och D-vitamin. Magnesium bidrar till att minska trötthet och utmattning samt till en normal psykologisk funktion, och D-vitamin bidrar bland annat till immunsystemets normala funktion. Det kanske viktigaste ämnet i Balans Kvinna är dock jättenattljusolja (GLA). Det har länge använts för hormoner och ämnet sägs kunna upprätthålla en god hormonbalans, samt bättre humör och hud. Vi har även tillsatt en aktiv bakteriekultur med goda tarmbakterier då att magen är en central del i vårt välmående. Balans Kvinna är även fylld av starka antioxidanter genom rå kakao, samt rik på viktiga mineraler som selen och järn genom macarot. Utöver dessa innehåller produkten bidrottninggelé, reservatrol, som är den finaste delen i vin, broccoliextrakt och den indiska superväxten gurkmeja. Gurkmeja innehåller curcumin, som hjälper till att kontrollera inflammatoriska reaktioner i kroppen.

Intag på 2 kapslar dagligen i samband med måltid. Om du vill undvika den vegetabiliska kapseln kan innehållet tömmas direkt i vatten eller valfri vätska. Balans Kvinna kan med fördel doseras oregelbundet. Många kunder märker stor hjälp när de äter 1 kapsel dagligen, samt 3 kapslar veckan innan mens, samt veckan du har mens. Testa dig fram vad som fungerar bäst för just din cykel.

Vitamin D bidrar till immunsystemets normala funktion.
Magnesium bidrar till att minska trötthet och utmattning,
samt till en normal psykologisk funktion.
Jättenattljusolja bidrar upprätthålla hormonbalansen.
Jättenattljusolja hjälper till att behålla en frisk hud.
Jättenattljusolja säkerställer ett intag av fleromättade fettsyror,
som stödjer en normal och hälsosam attityd under menstruationscykeln.

Näringsvärden

Powered by Jetshop

Better You använder Cookies för att förbättra användarupplevelsen för dig som handlar hos oss. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vår integriets- och cookies policy.

Visa detaljer