• Fri frakt inom Sverige
  • Kontakt
  • Hem
  • Om oss
  • Nathalie Widerberg

Nathalie Widerberg

Nathalie Widerberg

Namn: Nathalie Widerberg

Titel: Key Account Manager / Sales

Mail: nathalie@betteryou.se

Hur är det att jobba på Better You?

En ära! Jag känner mig som en del i en familj - en familj med liknande värderingar och intressen som jag själv. Att på arbetstid vara omgiven av glädje, kreativitet och stor kunskap utvecklar mig dagligen och att vi tillsammans får hjälpa alla omkring oss att må bättre är verkligen underbart!

Har du någon produkt som du tycker extra mycket om?

Jag har flera, men de jag inte klarar mig utan är: Magnesium, kruth series bcaa och nu under vinterhalvåret D-vitamin. Jag svettas mycket när jag tränar, vilket driver mycket magnesium och salter ur min kropp. Kruths bcaa innehåller elektrolyter, så med det + magnesium håller jag mina nerver och muskler välmående och krampfria trots hård träning.

Vad gör du när du inte jobbar?

Jag har ett högt tempo på båda mina arbeten så mycket av min fritid går till återhämtning och tid tillsammans med min son, hund och mina vänner. Jag brinner även för personlig utveckling och tillbringar mycket tid till självreflektion och ny kunskap inom områden kring träning, hälsa och allmän utveckling. Tillbringar gärna mycket tid ute i naturen - där mår jag som allra bäst. 

Vad får dig att skratta?

Min son, min hund och mina vänner! Sen skrattar jag väldigt mycket åt mig själv, då jag är extremt klumpig.