Patrick Svorono

Namn: Patrick Svorono

Titel: Konsult

Mail: info@betteryou.se

Hur är det att jobba på Better You?

Fantastiskt! Att få jobba med hälsa mot friska mål är något jag stormtrivs med. Vi är ett kraftigt växande företag, vilket har sina prövningar och möjligheter.

Allting handlar om att få ihop helheten och att samla gemensam kraft genom starka samarbeten.

Better You är byggt på kunskap, trendspaning och starka relationer. Det är en stark värdekedja, som jag är stolt över att vara med och skapa.

Har du någon produkt som du tycker extra mycket om?

Alla produkter från Better You är noga sammansatta som dagsaktuella svar på en obesvarad efterfrågan, vilket gör det svårt att väga mina egna behov mot varandra. Om jag bara får välja en produkt… Bär Boost eftersom den svarar upp på flest av dem! D-vitamin är ett måste för mig, probiotika också mot bakgrunden av hur stor del av immunförsvaret som börjar i tarmen och massor med nyttiga frukt och bärextrakt. Bär Boost håller mig frisk!

Vad gör du när du inte jobbar?

Försöker att lära mig något nytt som inte möter mig i vardagen. Senast provade jag på sporten paddel. Riktigt kul! Jag trivs bäst med familjen, en fotboll, några glada vänner och att bara vara i nuet. Spanien är ett land jag uppskattar mycket och gärna besöker sommartid.

Vad får dig att skratta?

Mina barn och glädjestråt.