• Fri frakt inom Sverige
  • Kontakt

Jojobaolja EKO Kallpressad

Artikelnummer:108Kc

Ekologisk och kallpressad Jojobaolja (Simmondsia chinensis) från frön.


  • - 100% ren, kallpressad, ekologisk och outspädd olja
  • - Ursprung USA
229 kr
Lagersaldo:I lager
  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabb leverans

 

JOJOBAOLJA (Indien)

Jojobaolja är ett flytande vax som extraheras från Jojobafrön som finns i Jojoba, en buskplanta som växer i torra områden i sydvästra USA. Den betraktas som en högkvalitativ basolja på grund av sin höga stabilitet och lätta textur. Den är också idealisk som bas för flytande, icke-alkoholbaserade parfymer. Vår jojobaolja är den oraffinerade gyllene sorten.


Ingredienser (INCI): Ekologisk och kallpressad Jojobaolja (Simmondsia chinensis) från frön.


Användning: Hår-, ansikts- och kroppsolja. Undvik direkt ögonkontakt. Vid direkt ögonkontakt; tvätta grundligt med vatten.

...
Tillbaka