• Fri frakt inom Sverige
  • Kontakt

Patchouliolja EKO Eterisk - 10 ml

Artikelnummer:10807

Ekologisk eterisk Patchouliolja (Pogostemon Cablin)har en söt, jordig och svagt rökig ton. Oljan är antiseptisk, bakteriedödande och svampdödande. Framställd genom destillering av löv.


  • - 100% ren, eterisk, ekologisk och outspädd olja
  • - Antiseptisk
  • - Aromaterapi
  • - Ursprung Indonesien
169 kr
Lagersaldo:I lager
  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabb leverans

Patchouliolja (Indonesien)

Ekologisk eterisk Patchouliolja (Pogostemon Cablin) har en söt, jordig och svagt rökig ton. Den innehåller inga allergener och passar därför bra till extra känsliga hy. Patchoulioljan är vanligt förekommande i kosmetik och parfym. Den passar alla hudtyper och har en sammandragande verkan och stimulerar nybildningen av huden. Oljan är antiseptisk, bakteriedödande, svampdödande och utspädd (max 1%) kan den med fördel användas på både akne och svampinfektioner.

Framställd genom destillering av löv.

För  tips på fantastiska oljeblandningar läs vår receptkatalog:

Se receptkatalog här


Ingredienser: Patchouliolja (Pogostemon Cablin). Framställd genom destillering av löv.


Användning: Utblandad i olja (max. 2 % koncentration) på huden eller som aromaterapi. Börja med ett litet område för att kontrollera tolerans. Hälsoskadlig outspädd. 

Förvaring: Förvara förpackningen väl försluten på en kall, torr plats. Undvik utsläpp till miljön.


Fara! Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna. Giftigt för vattenlevande organismer med långtidseffekter. 

VID FÖRTÄRING: Ring genast Giftinformationscentralen/läkare. Framkalla INTE kräkning.

 

Tillbaka