Charlotte Beijer

Namn: Charlotte Beijer

Ålder: 28

Titel: Personlig tränare, gruppträningsinstruktör, bloggare inom träning och hälsa, snart kostrådgivare.

Meritlista: Dansat i större delen av mitt liv. Under alla mina yrkesverksamma år har jag arbetat som gruppträningsinstruktör inom dans och styrka. Utbildad ibland annat inom träning under och efter graviditet, coaching och viktminskning.

Instagram: @charlottebeijer

Facebook: ja

Vad fick dig att vilja samarbeta med Better You?

Jag är väldigt noga med min kost och vad jag stoppar i mig. Jag tänker alltid ”vad kan den här råvaran eller produkt ge mig och min kropp”. Då jag tränar mycket behöver jag också äta mycket. Det är inte alltid så lätt att få sig allt via kosten och därför behöver jag bra kosttillskott som jag kan lita på. Att välja Better You var ett väldigt lätt val eller rättare sagt, ett självklart val. Produkterna är naturligt framtagna och är noga sammansatta för att ge kroppen det allra bästa.

Vilken är favoritprodukten och varför?

Jag använder flera produkter varje dag, men om jag måste välja en är det BCAA Fläder/Äpple. Använder den oftast precis innan träning och ibland till frukosten om jag inte får i mig tillräckligt med protein i frukosten. Smaken passar mig perfekt då den är väldigt fräsch och inte för söt.

Aktuell med:

Bloggar på tidningen Hälsa & Fitness där jag skriver om träning, nyttiga recept och om min vardag. Jobbar även som personlig tränare och gruppträningsinstruktör.