• Fri frakt inom Sverige
  • Kontakt
  • Hem
  • Profiler
  • Charlotte Beijer

Charlotte Beijer

Charlotte Beijer

Namn: Charlotte Beijer

Ålder: 31

Titel: Personlig tränare, kostrådgivare, gruppträningsinstruktör, löpcoach, bloggare inom träning och hälsa.

Meritlista: Dansat i större delen av mitt liv. Under alla mina yrkesverksamma år har jag arbetat som gruppträningsinstruktör inom dans och styrka. Utbildad till personlig tränare, träning under och efter graviditet, coaching och viktminskning, kostrådgivare, 3D-träning.

Instagram: @charlottebeijer

Charlotte Beijer, 31, är bland annat personlig tränare, kostrådgivare, gruppträningsinstruktör och bloggare inom träning och hälsa. Hon driver företaget Workout Routine by Beijer där hon håller bootcamps samt hjälper folk med kost och träningsscheman.

-          Jag är väldigt noga med vad jag stoppar i mig. Jag tänker alltid ”vad kan den här råvaran eller produkten ge mig och min kropp?”. Det är inte alltid så lätt att få i sig allt man behöver via kosten och jag behöver bra kosttillskott som jag kan lita på ge mig rätt näring, det gör Better You till ett självklart val. Jag äter ärt- och havreproteinet samt Better You’s magnesium dagligen. Proteinet har jag i min gröt och magnesiumet tar jag en timme innan jag ska sova för att få en god natts sömn!