• Fri frakt inom Sverige
  • Kontakt
  • Hem
  • Profiler
  • Charlotte Beijer

Charlotte Beijer

Namn: Charlotte Beijer

Ålder: 31

Titel: Personlig tränare, kostrådgivare, gruppträningsinstruktör, löpcoach, bloggare inom träning och hälsa.

Meritlista: Dansat i större delen av mitt liv. Under alla mina yrkesverksamma år har jag arbetat som gruppträningsinstruktör inom dans och styrka. Utbildad till personlig tränare, träning under och efter graviditet, coaching och viktminskning, kostrådgivare, 3D-träning.

Instagram: @charlottebeijer

Vad fick dig att vilja samarbeta med Better You?

Jag är väldigt noga med min kost och vad jag stoppar i mig. Jag tänker alltid ”vad kan den här råvaran eller produkt ge mig och min kropp”. Då jag tränar mycket behöver jag också äta mycket. Det är inte alltid så lätt att få sig allt via kosten och därför behöver jag bra kosttillskott som jag kan lita på. Att välja Better You var ett väldigt lätt val eller rättare sagt, ett självklart val. Produkterna är naturligt framtagna och är noga sammansatta för att ge kroppen det allra bästa.

Vilken är favoritprodukten och varför?

Jag har många favoritprodukter, men två av dem är Magnesium och Ärt- & Havreprotein. Ärt- & havreprotein tar jag dagligen i min morgongröt eller i mina pannkakor. Jag gillar även att baka näringsrika bakverk och då använder jag mig också av ärt- & havreproteinet. Jag tränar en hel del och därför använder jag mig av Magnesium då jag tycker det är en viktig mineral som kan upprätthålla normal muskel- och nervfunktion. Jag tar magnesium ca en timme innan läggdags för att också slappna av och få en god natts sömn.

Aktuell med:

Jobbar med mitt egna företag Workout Routine by Beijer. Jag håller i Boot Camps, PT-kunder, hjälper folk med kosten i form av kostscheman/kostrådgivning och så är jag även Coach för Adidas Runners Stockholm.