• Body, Mind & Spirit
  • Om oss
  • Kontakt
  • Hem
  • Profiler
  • Christer Söderberg

Christer Söderberg

Namn: Christer Söderberg

Ålder: 51

Titel: Ägare av Optimal Fysik. Leg. naprapat och medicinsk akupunktör med utbildning och mångårig erfarenhet inom kiropraktik, kinesiologi, funktions- och näringsmedicin, och idrottsspecifik, och skadeförebyggande uppbyggnadsträning.

Meritlista: Grundat och driver Optimal Fysik. Har behandlat många stora världsartister samt elitidrottare inom de flesta sporter.

Instagram: @christer0134, @optimalfysik1, @optimalfysikvasastan

Facebook: ja

Vad fick dig att vilja samarbeta med Better You?

De flesta människor har behov av kosttillskott, eftersom den evolutionära utvecklingen har gjort att våra djur, våra jordar och vår natur av miljöförstöringsskäl inte kan fylla samma näringsbehov som de gjorde för några generationer sen. För mig är det viktigt att kosttillskotten som vi äter är naturligt framställda och är tillverkade med hög kvalitet. Därför väljer jag att samarbeta med Better You, p g a deras strävan efter naturligt rena kosttillskott med hög kvalitet till ett bra pris.

Vilken är favoritprodukten och varför?

Dels gillar jag Better You´s BCAA, som jag dagligen tar i samband med mina träningspass, och även Gurkmejan är en stor favorit p g a produktens förmåga att verka antinflammatoriskt i kroppen. Optimal Fysik har även tagit fram sina egna produkter i samarbete med Better You; Balans, Prestation och Support, som också dessa är mina favoriter. Balans verkar för att hjälpa till att kontrollera blodsockerbalansen i kroppen och har positiva effekter vid t ex viktminsking. Support funkar som stöd vid inflammationer i kroppen, varpå vi rekommenderar dem till många av våra patienter. Prestation har liknande egenskaper som Better You´s BCAA, men innehåller också kreatin, som hjälper till vid bl a muskeluppbyggnad i kroppen.

Aktuell med:

Ägare och grundare till Optimal Fysik – ett sport och hälsoinstitut i Stockholm. Här arbetar han som framgångsrik naprapat, och omger sig med ett gediget team av andra naprapater, sjukgymnaster, personliga tränare och näringsfysiologer för att utgöra ett team som kan hjälpa till på alla plan, för att våra kunder ska kunna uppnå optimal hälsa. På kliniken i Vasastan har Optimal Fysik även äran att driva Better You´s concept store, och agerar flaggskepp för deras produkter i butik. Kom gärna förbi och kika!