• Fri frakt inom Sverige
  • Kontakt
  • Hem
  • Profiler
  • Diana Kämpe

Diana Kämpe

Diana Kämpe

Namn: Diana Kämpe

Ålder: 42

Titel: Ultralöpare

Meritlista: Landslagslöpare på 24-timmers för Danska landslaget, Innehavare av Danska Rekordet på 6-dagars löpning och Danska Team rekordet för kvinnor på 24-timmers. Längsta löpningen 1005 km.

Instagram: @dianaultrarunner

Facebook: ja

Diana är ultralöpare, vilket innebär att hon löper på distanser som överskrider distansen för ett maratonlopp. Hon är landslagslöpare för danska landslaget och har det danska rekordet på 6-dagarslöpning. Den längsta löpningen hittills är 1005 km.

-          Jag vill alltid vara den bästa versionen av mig själv! Jag vill få ut maximalt av min träning samtidigt som jag vill känna mig pigg och full av energi i min hektiska vardag, och givetvis prestera maximalt på mina ultralopp. För mig är det därför viktigt med hög kvalité i allt jag stoppar i mig, och jag ser inga bättre alternativ på marknaden än Better You. Det är naturliga produkter och ger mig maximal effekt, plus att det är ett varumärke jag kan identifiera mig med. BCAA är en klar favorit hos mig – den har lågt kaloriinnehåll, smaken är fantastisk och jag får maximal återhämtning! Magnesiumet+ har även gjort underverk för mina trötta muskler och gör att jag återhämtar mig bättre.