• Fri frakt inom Sverige
  • Kontakt
  • Hem
  • Profiler
  • Maria Granberg

Maria Granberg

Namn: Maria Granberg

Ålder: 30

Titel: Äventyrsatlet, klättrare, fallskärmshoppare, föreläsare och skribent.

Meritlista: 4:e svenskan att bestiga Mt. Everest.

Instagram: @granbergadventure

Facebook: ja

Vad fick dig att vilja samarbeta med Better You?

Att klättra höga berg, hoppa ut genom flygplan och ligga ute på expeditioner nästan 6 månader om året ställer ovanligt höga krav på mig som atlet men framförallt min mentala och fysiska styrka. För mig är det viktigt att vara i balans och en stor del av det är att få i mig rätt bränsle, att känna mig trygg med vad min kost innehåller och att det ger mig alla de näringsämnen jag behöver. Jag har länge väntat på produkter som varit rena och fria från tillsatser och lätta att ha med mig när jag reser. Better You blev ett självklart val, både hemma, i luften och i bergen. 

Vilken är favoritprodukten och varför?

Min favorit produkt är BCAA med Äpple/Fläder smak. Då jag gillar att gå upp tidigt på morgonen och köra dagens första träningspass innan frukost så har jag alltid med mig en shake med BCAA blandat med vatten, gurkmeja, cayennepeppar och citron. Det ger mig en boost och hjälper mig att återhämta mig fortare.

Aktuell med:

På toppen av Mt. Everest i maj 2016. Planerar ännu en 8.000 m expedition 2017 med enbart kvinnliga klättrare. Jobbar på det långsiktiga målet att bli wingsuit-pilot.