• Fri frakt inom Sverige
  • Kontakt
  • Hem
  • Profiler
  • Pauline Svorono

Pauline Svorono

Namn: Pauline Svorono

Ålder: 26

Titel: Hälsoprofil, PT & gruppträningsinstruktör.

Meritlista: Jag har varit aktiv inom diverse sporter. Innehar bland annat graden 2 kyu i karate och är utbildad dans- och boxningsinstruktör. Mina kunders mentala och fysiska utvecklingar är dock mina främsta och viktigaste meriter.

Instagram: @paulinesvorono

Facebook: ja

Vad fick dig att vilja samarbeta med Better You?

Efter att ha arbetat inom hälsokostbranschen under ett decennium har jag en stark ståndpunkt där jag vet att det som är mest naturligt för våra kroppar är det bästa. Better yous noggranna sammansättningar i kosttillskotten tillsammans med en inre filosofi om att välja en glädjefull och positiv livsstil passar mig och mina värderingar perfekt. Därför är Better You en exemplarisk samarbetspartner för mig.

Vilken är favoritprodukten och varför?

Min favoritprodukt är utan tvekan bär boosten, den rekommenderar jag till alla som vill hålla sig friska och pigga året runt. Att kunna ta en tablett om dagen och genom det säkra sitt intag av både D-vitamin, probiotika och multivitaminer är oövervinneligt.

Aktuell med:

Jag är ständigt aktuell med att hjälpa personer att nå sina mål genom coachning med både mentalt och fysiskt fokus. Du kommer att hitta mig i olika roller på alla stora hälso- och träningsevent i Sverige framöver.