• Fri frakt inom Sverige
  • Kontakt
  • Hem
  • Profiler
  • Sebastian Pisano

Sebastian Pisano

Namn: Sebastian Pisano

Ålder: 26

Titel: Fysiopraktor, Sport kinesiolog, tränare och vit bältare.

Meritlista: Arbetar med svenska, europeiska och världsmästare i flertalet idrotter. Har hjälpt tusentals människor att prestera och må bättre.

Instagram: @sebpisano

Facebook: ja

Vad fick dig att vilja samarbeta med Better You?

I en optimal värld (en dröm värld) skulle maten vi äter räcka till för människor som begär lite mer. I våran värld är det tyvärr inte så. En ekologisk kost utan processad mat, över konsumtion av vete, mjölk och socker är våran bas men om man pressar sig själv lite extra behövs tillskott för att långsiktigt kunna hålla sig frisk och stark. Better You passar mig utmärkt eftersom vi delar samma sätt att se på livet.

Vilken är favoritprodukten och varför?

Jag tycker om alla produkterna. Men för mig personligen så är Bär Boosten, Magnesium+ och BCAA pulvret top tre utan inbördes ordning. Bär Boosten är kraftfullare en folk tror, den kan agera både fettförbrännande, muskeluppbyggande och hälsofrämjande. Magnesium är det många i västvärlden som har behov av. Hjälper med sömn, förbättrad insulin känslighet och muskelavslappnande. BCAA pulvret från Better You är anledningen till att vi fick kontakt från början. Denna BCAA är framställd genom fermentering, vilket är en naturlig process. Till skillnad från de kemiska motsvarigheterna som finns på marknaden.

Aktuell med:

Jobbar dagligen med människor för att utveckla mitt sätt att se på träning och hälsa. Hösten kommer att bli fullspäckad av mycket spännande och roligt. Håll utkik!