• Fri frakt inom Sverige
  • Kontakt
  • Hem
  • Profiler
  • Sebastian Pisano

Sebastian Pisano

Sebastian Pisano

Namn: Sebastian Pisano

Ålder: 26

Titel: Fysiopraktor, Sport kinesiolog, tränare och vit bältare.

Meritlista: Arbetar med svenska, europeiska och världsmästare i flertalet idrotter. Har hjälpt tusentals människor att prestera och må bättre.

Instagram: @sebpisano

Facebook: ja

Sebastian är utbildad fysiopraktor, sportkinesiolog, tränare och arbetar i dagsläget med både svenska och europeiska världsmästare i flera idrotter och har under sin verksamma tid redan hjälpt tusentals människor att prestera och må bättre. Han driver även Pisanogruppen som specialiserar sig på helhetslösningar inom träning och terapeutisk behandling.

-          Better You ser på livet på samma sätt som jag. I en drömvärld skulle maten vi äter räcka för oss människor som begär lite mer. En ekologisk kost utan processad mat och utan överkonsumtion av vete, mjölk och socker är grunden.  Tränar man extra hårt behövs tillskott för att långsiktigt kunna hålla sig frisk och starkt.

Mina favoritprodukter är Bär Boosten, Magnesium och BCAA. Better You’s Bär boost är kraftfullare än folk tror. Det kan agera fettförbrännande, muskeluppbyggande och hälsofrämjande. Magnesium är bland annat muskelavslappnande och hjälper till vid sömn. Anledningen till att jag gillar BCAA är bland annat för att den är framställd genom fermentering, vilket är en naturlig process, till skillnad från andra kemiska motsvarigheter som finns på marknaden.