• Naturliga kosttillskott
  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabba leveranser

Få upp till 8% bonus och fina erbjudanden!  Bli medlem nu

Better You kundklubb infosida

https://www.betteryou.se/pub_docs/files/Minasidorcontent/mina_sidor_dina_kundklubb_v2.jpg

Better You kundklubb

Varför kundklubb?

Better You kundklubb är till för dig som vill leva ett hälsosamt liv. Oavsett om du är vardagsmotionär och vill hålla dig frisk, eller om du elittränar och äter särskilt anpassad kost. Vi har produkter för alla.

I vår medlemsklubb får du flera förmåner som är fördelaktiga oavsett hur ofta eller hur mycket du handlar. Vi vill inspirera dig till en hälsosam livsstil, därför får du följande förmåner som medlem:

• Bonuscheckar som baseras på dina poäng genom dina köp 1 kr = 1 poäng.
• Specialanpassade erbjudande för just dig.
• Inbjudningar till event och aktiviteter.
• Förmånliga erbjudanden hos våra samarbetspartners.
• Under ”Mina sidor” kan hålla koll på din bonus och kvitton.

Medlemskap

Medlemskap i vår kundklubb är kostnadsfritt och kortlöst. För att bli medlem behöver du ha fyllt 18 år och vara bosatt i Sverige. Som medlem i vår kundklubb godkänner du att vi använder dina personuppgifter för att säkerställa bonusutbetalningar, beställningar, erbjudanden och information som vi kan skicka till dig. Som medlem i vår kundklubb får du nyhetsbrev per e-post och möjlighet till sms-utskick och postala utskick vid speciella tillfällen.

Bonus

För varje krona du handlar samlar du lika många poäng. För varje poäng du tjänar, klättrar du på bonusstegen och får högre belopp på dina bonuscheckar och bättre erbjudanden. Du samlar poäng från ditt första köp och din bonus beräknas under kommande 12 månadersperiod från den dag du blir medlem.

Bonuscheckar kan inte lösas in mot kontanter och gäller bara på köp vid produkter, ej på presentkort, frakt eller tjänster.

Bonuscheckarna har en giltighetstid på 12 månader, och skickas ut till dig digitalt efter max 30 dagar efter uppnådd bonusnivå.
Better You kundklubb består av 5 medlemsnivåer, där du som medlem graderas i någon av dessa nivåer. Desto mer poäng du samlar under tolv månader desto högre medlemsnivå och desto mer exklusiva erbjudanden får du möjlighet att ta del av.

Exempel: handlar du för 2000 kronor så omvandlas dina poäng till bonuscheckar på 100kr, som skickas till dig via mail (och finns på "mina sidor") sista tisdagen i månaden.

1000 poäng = 50kr, 2000 poäng = 100 kr, 3000 poäng = 150 kr, 4000 poäng = 200kr, 5000 poäng = 300 kr, 60000 päng = 350 kr, 7000 poäng = 490 kr, 8000 poäng = 560 kr, 90000 poäng = 720 kr.

Personuppgifter

Vi använder dina personuppgifter för att kunna ge dig den bästa upplevelsen och anpassade erbjudanden från oss.

Ditt personnummer sparar vi för att säkerställa din identitet, dina beställningar och din ålder (du behöver vara 18 år för att vara medlem). Din adress, e-postadress samt mobilnummer använder vi för att säkerställa din adress (du behöver vara bosatt i Sverige för medlemskap) samt för att kunna rikta erbjudanden till dig. Dina köp och kvittohistorik sparar vi också för att analysera dina köp, beräkna din bonus och ge dig relevanta erbjudanden.

Har du inte varit aktiv och gjort några köp under två års tid så raderar vi dina uppgifter för att värna om din integritet och i linje med vår integritetspolicy.

Dina uppgifter kommer inte överföras eller säljas till tredje part i reklamsyfte. Dock kan dina uppgifter lämnas ut för att till exempel tillhandahålla en tjänst som transport av din beställning eller analys för vår räkning av extern samarbetspartner.

Du har rätt att när som helst begära (kostnadsfritt en gång per år) att få ut den information som vi lagrar om dig i våra system. Begäran ska vara skriftlig och mailas till vår kundtjänst info@betteryou.se

Samtycke

Som medlem har du godkänt de villkor vi har och hur vi behandlar dina personuppgifter. Du kan närsomhelst säga upp ditt medlemskap och därmed återkalla ditt samtycke. Det gör du under "Min profil" och längst ner "Ta bort mitt konto". Har du bockat i rutan och klickat på knappen "Ta bort konto" så raderas allt och du avslutar ditt medlemskap.