• Naturliga kosttillskott
  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabba leveranser

Få upp till 8% bonus och fina erbjudanden!  Bli medlem nu

Integritetspolicy

Better You AB

Inledning

Better You AB värnar om din personliga integritet och behandlar dina personuppgifter i enlighet med svensk lag. När du gör ett köp på www.betteryou.se eller på annat sätt lämnar dina uppgifter till oss så samtycker du till denna integritetspolicy.

När du får dina personuppgifter registrerade eller på annat sätt behandlade har du rätt att få viss information som vi nedan tillhandahåller dig.

Vem är ansvarig för dina personuppgifter?

Better You AB är ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter och därför ansvariga för att dina uppgifter hanteras korrekt och i enlighet med nuvarande lagstiftning.

Du kan alltid komma i kontakt med oss gällande frågor om behandlingen av dina personuppgifter på dataskydd@betteryou.se

Vilka uppgifter behandlar vi?

Den personuppgiftsbehandling som utförs i samband ditt ärende hos Better You har laglig grund då den är nödvändig för fullgörandet av ändamålet.

Better You behandlar uppgifter som inkommer i samband med:

   •    Köp i vår webbshop.
        Exempelvis: Namn, adress, telefonnummer, födelsedatum, e-postadress och köphistorik.

   •    Att du blivit kund hos Better You.
        Exempelvis: Personnummer, adress, titel/roll, telefonnummer och eventuell kontaktperson.

   •    Tecknande av avtal.

   •    Kundtjänstärende.

   •    Fakturering & betalning

   •    Att du prenumererar på vårt nyhetsbrev.
        Namn, mailadress och köphistorik

Vid all hantering av dina personuppgifter iakttar Better You i största möjliga mån säkerhet och sekretess av dina uppgifter.

Hur använder vi dina personuppgifter?

Ändamålet för att vi ska behandla dina uppgifter är att kunna uppfylla ett avtal med dig eller för att Better You ska fullfölja en rättslig skyldighet. Det kan till exempel vara för att leverera våra produkter och tjänster, hantera kundtjänsts ärenden, fakturor, betalningar och upprätthålla en god registervård.

Vill du veta mer kan du kontakta dataskydd@betteryou.se

Webbshop

När du gjort en order på www.betteryou.se kommer dina personuppgifter att behandlas i vårt ordersystem så att vi kan skicka en orderbekräftelse, leveransinformation och dina beställda produkter. Vid kundtjänstärenden kan vi i vissa fall komma att behöva personuppgifter från dig för att kunna fullfölja och avsluta ditt ärende.

CRM-system

Better You använder CRM-system för att lagra information om återförsäljare och samarbetspartners. Systemet används för att kunna följa upp tidigare händelser och kundkontakt.

Order & faktureringssystem

Better You använder sig av system där kunder och fakturering är samlade.

Nyhetsbrev

När du väljer att ta del av nyhetsbrev från Better You kommer vi att behandla dina uppgifter med full diskretion och enbart med anledning att skicka relevant marknadsföringsmaterial i form av erbjudanden, information om produkter och nyheter. Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev. Avregistrering sker på www.betteryou.se eller via dataskydd@betteryou.se

Påminnelser

När du beställer och tar del av Better You’s integritetspolicy så kommer vi att behandla dina uppgifter med full diskretion och enbart med anledning att skicka relevanta mail i form av hjälpande påminnelser när du till exempel lämnat kassan/varukorgen med produkter kvar. Du kan när som helst avregistrera dig från dessa påminelser direkt i utskicken.

 

Hur skyddar vi dina uppgifter?

Vi värnar om att hålla dina personuppgifter säkra genom tekniska lösningar, arbetssätt och styrning av åtkomst.

Åtkomst till data är begränsad genom roller och behörigheter. Grunden är att personal och system inte har mer access än nödvändigt för att kunna utföra uppgiften. Relevanta system och enheter är skyddade mot virus, trojaner och andra former av digitala intrång och hålls löpande uppdaterade med senaste säkerhetspatchar. Access till system innehållande personuppgifter sker via krypterade länkar och protokoll. Våra företagsenheter är krypterade och hanteras samt övervakas centralt. Två-faktors autentisering används som standard och vi följer strikt lösenordspolicy.

Lagringstid

Vi sparar data så länge som det är nödvändigt för att uppfylla det syfte för vilket uppgifterna samlades in, eller för att utföra våra åtaganden. Vi sparar även data så länge det krävs enligt lagstadgade lagringstider, särskilt vad gäller redovisningskrav.

Dina rättigheter

Du har rätt till insyn i hur dina personuppgifter behandlas och rätt att begära att få felaktiga personuppgifter ändrade, och överflödig samt ogrundad behandling raderad. En begäran om något av det nämnda kan skickas till dataskydd@betteryou.se

Genom att godkänna Better You’s integritetspolicy & köpevillkor bekräftar du att du mottagit denna information om personuppgiftsbehandling. 

Om du inte önskar få marknadsföring från oss kan du när som helst avregistrera nyhetsbrevet och begära att vi stoppar utskicken.

Ändringar i integritetspolicyn

Better You förbehåller sig rätten att göra justeringar i denna integritetspolicy när det finns nödvändiga ändringar för att åtgärda eventuella fel, uppfylla nya legala eller tekniska krav.