• Fri frakt inom Sverige
  • Kontakt

Vanliga frågor

Hur kommer jag i kontakt med er?
Du når vår kundtjänst på vardagar mellan kl:09.00-14.00 via info@betteryou.se eller på telefon 08-515 100 22.

 

Min rabattkod fungerar inte, vad ska jag göra?
Kontrollera stavningen igen. Ofta gäller inte rabattkoder på redan nedsatta priser eller i kombination med andra rabatter. Ibland gäller också rabatten bara för ett köp, eller med en minimum gräns. Kontakta vår kundtjänst om problemet kvarstår; info@betteryou.se eller på tfn: 08-515 100 22.

 

Min beställning går inte igenom, vad ska jag göra?
Det vanligaste är att man inte kryssat i rutan där man godkänner integritetspolicyn, den måste alltid vara ikryssad.

Om problemet kvarstår så titta igenom hela beställningen så att inte några kontaktuppgifter saknas.
Ibland kan datorn haka upp sig och behöver en uppdatering, testa med att uppdatera sidan med att klicka på cirkelpilen uppe i webbläsaren, kan finnas på både höger eller vänster sida.

 

Ibland har Klarna problem när många handlar samtidigt, då kan det räcka med att vänta några minuter och försöka på nytt därefter. Då bör du alltid uppdatera sidan igen likt ovan.
Testa att välj ett annat betalsätt kan också hjälpa om beställningen inte går igenom.
Kvarstår problemen? Kontakta vår kundtjänst; ; info@betteryou.se eller på tfn: 08-515 100 22.

 

Jag saknar min orderbekräftelse, hur vet jag att min beställning har gått igenom?
En orderbekräftelse skickas till dig automatiskt till den e-postadress du angav när du la din beställning.
Om du inte har mottagit din orderbekräftelse, titta efter orderbekräftelsen i din skräppost. Finns inte din orderbekräftelse i din skräppost, kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig: info@betteryou.se

 

Jag försöker lösa upp min kosttillskott kapsel i vatten, men den löser sig inte.
Alla produkter är inte lämpade för att blandas i vatten. Även om vi skriver ut att de kan blandas ut i vatten så är det inte likställt med att den löser upp sig. Vi rekommenderar att man tar kapseln hel och att det är bara de som har svårigheter att svälja en kapsel hel som bör blanda den i vatten. Då ska man veta att den inte löser sig lika bra som våra rena pulverprodukter. Produkter med risextrakt har ändå svårare att blanda sig med vatten och bildar lätt klumpar på ytan. Det är ingen fara och kan drickas upp, eventuella rester i glaset kan dras upp med en mjuk brödbit.

 

C- vitamin pulvret smakar konstigt.
Vårt C- vitaminpulver är syraneutralt och vi har inte tillsatt något socker eller smaksatt med några smaker. Detta gör att vårt C-vitaminpulver har en svår och konstig smak men det är inga fel på produkten men vi rekommenderar därför att det blandas ut i tex juice för att undvika den speciella smak som det har.