• Naturliga kosttillskott
  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabba leveranser

Få upp till 8% bonus och fina erbjudanden!  Bli medlem nu

Lediga jobb

Junior Marknadskoordinator

Är du en positiv och strukturerad person med erfarenhet av Copy Writing, intresse för en hälsosam livsstil och trivs i en dynamisk och växande arbetsmiljö? Better You, ett ledande hälsokostvarumärke som fokuserar på naturliga ämnen, söker nu en engagerad Junior marknadskoordinator för att stärka vårt marknadsteam. Vi är på en spännande resa, med en pågående stark Norden-lansering. Om du är en strukturerad och flexibel individ som är redo för en spännande resa, då är det dig vi söker!

Om oss:
Better You, som firade sitt 10-årsjubileum förra året, har etablerat sig som en pionjär inom branschen för naturliga kosttillskott. Vi är stolta över att erbjuda produkter som är tillverkade i Sverige med fokus på naturliga ingredienser och processer. Vår filosofi är att "naturen vet bäst", vilket speglas i allt vi gör – från våra helnäringsextrakt till vår hållbara tillverkning. Med en stark närvaro i Sverige och en pågående expansion till nya marknader, står vi inför den mest spännande fasen i vår historia.

Om tjänsten:
Som junior marknadskoordinator hos Better You kommer du vara marknadsavdelningens kameleont med ett brett ansvarsområde inom Copy Writing, Event & Ambassadörer samt kundtjänst. Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat:

● Copy Writing i form av nyhetsbrev, hälsoartiklar och produkttexter.
● Bidra vid planeringen av marknadsevent.
● Bidra till att främja ambassadörssamarbeten.
● Ansvara för företagets kundtjänst.

Om dig:
För att lyckas i denna roll letar vi efter en självgående och ansvarsfull junior marknadskoordinator som är strukturerad, flexibel och tar sig an nya utmaningar med positiv inställning. Den ideala kandidaten är prestigelös, snabblärd, nyfiken och trivs in en miljö där snabba beslut och självständigt arbete uppmuntras. Vi letar efter någon som:

● Har relevant utbildning inom exempelvis marknadsföring eller träning & hälsa.
● Har erfarenhet samt genuint intresse av Copy Writing och SEO arbete.
● Är strukturerad och noggrann.
● Är snabblärd och nyfiken.
● Intresse av träning & hälsa.

Det vi erbjuder:
Better You erbjuder en unik möjlighet att vara en del av vår spännande tillväxtresa. Vi är en platt organisation där dina idéer och bidrag värderas högt. Hos oss får du:

● Möjlighet att arbeta i ett snabbväxande företag med en dynamisk miljö.
● Stor potential för personlig och professionell utveckling i vårt växande marknadsteam.
● En öppen och inkluderande företagskultur där snabba beslut och innovation är en del av vardagen.

Du skickar in din ansökan med CV & personlig brev till Lisa@Betteryou.se och urval sker löpande med anställning omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig!