Om oss

Better You grundades 2013 av Patrick Svorono och Stefan Söderlund.

Under hösten 2014 gick båda in fullskaligt operativt i verksamheten.

De båda grundarna delade filosofin om att naturen vet bäst och att kosttillskott därför borde harmonisera med naturens eget sätt att förpacka näring. Genom detta förhållningssätt till helnäring, behövdes inga konstgjorda ingredienser.

Patrick hade arbetat i hälsobutiker sedan barnsben, medan Stefan arbetat de senaste tio åren inom hälsofack från leverantörsledet.

Genom att hålla en nära relation till såväl användarna av kosttillskotten som till återförsäljarna, skapades svar på de senaste trenderna inom kosttillskott. Produkterna blev även svar på dagsaktuella obesvarade behov på den svenska marknaden, vilket möjliggjordes av det nära samarbetet med hälsofackhandeln i synnerhet hälsokedjorna Life och Hälsa för alla.

Redan från start fanns Johan Cidvall på önskelistan som VD för Better You AB, men pga. andra åtaganden dröjde det tills 2015 innan han tillträdde tjänsten och gick in som partner. Johan har tidigare ansvarat för agenturer som Twinlab, Multipower, Met RX och är även en av grundarna av kosttillskottsmärket WNT.

Under 2016 rekryterades Joachim Bodin som grafisk designer och satte det nya grafiska intrycket för Better You.

Per idag finns produkterna hos 417 st återförsäljare. Filosofin är densamma som när Better You grundades. Naturliga kosttillskott, anpassade till dagsaktuell efterfrågan i nära samarbete med svensk hälsofackhandel.