• Naturliga kosttillskott
  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabba leveranser

Få upp till 8% bonus och fina erbjudanden!  Bli medlem nu

Vilka är Better You

https://www.betteryou.se/pub_docs/files/Omoss/Om_oss_BY_banner.jpg

Vilka är Better You?

Vilka vi är och varför vi gör det vi gör

Better You grundades 2013 med visionen att hjälpa dig och andra till en hälsosam livsstil. Tanken om naturliga kosttillskott kom till i en värld av syntetiska ämnen, socker och snabbmat. Det startade i en tid då trenden och livsstilen handlade om att det skulle gå snabbt och att allt skulle ge snabba resultat som inte är hållbart för en hälsosam livsstil. Med mångårigt arbete inom hälsa och kosttillskott har vi sett mycket bra saker, men också mindre bra saker och en del riktig dåliga. Det var ur dessa ohållbara trender som Better You föddes. En idé om att göra världen bättre, med fokus på människors hälsa, genom en hållbar och hälsosam livsstil.

Genom lång erfarenhet från hälsokostbranschen och gedigen research skapades Better You - Naturliga kosttillskott, som bygger på tre värdeord: naturligt, hög kvalité och sockerfritt. För åtta år sedan sågs naturliga kosttillskott som en fluga. Många erfarna och som då räknades som kunniga inom branschen menade att det naturliga inte skulle hålla i längden. Det var till slut de ”kunniga” som blev omsprungna, och idag är Better You ett av Sveriges ledande företag inom kosttillskott.

Vi lever idag efter samma värdeord, men har också lagt till orden omtanke och glädje. Det ska vara roligt att leva hälsosamt och det ska vara hållbart både för oss och vår miljö. Att vi är ett litet företag där vi vet vad alla kollegor heter och tränar ofta ihop, är en styrka då vi kan vara mer flexibla, modiga och har möjligheten att fatta snabba beslut. Vår drivkraft är att alltid utvecklas, tänka längre och ha roligt på vägen. Vi arbetar med mer än bara produkter - vi vill även inspirera och få människor glada genom att hitta sin egen hälsosamma livsstil. Den livsstilen omfamnar mer än bara det yttre - hälsa börjar från insidan! Kortfattat vill vi påstå att det handlar om att äta kost som är nyttig och av bra kvalité, sova gott, motionera, omge sig med ett socialt umgänge och öva sig på mental balans. Body, mind och spirit kallar vi det.

I vissa perioder i ditt liv kan vi eller våra produkter finnas där för dig. Vi är det lilla extra som kan behövas för att få dig att må bra. Det kan handla om kosttillskott under stressiga perioder då du har svårt att sova, du äter vegansk kost och inte får i dig tillräckligt med B12- vitamin, eller du är mycket inomhus och behöver D-vitamin. Det finns perioder då man behöver lite hjälp och då vill vi att den ska vara av god kvalité.

Hela 90 % av våra produkter tillverkas i Sverige och våra råvaror är inhämtade från världens alla hörn för att ge våra kunder högsta kvalité. I de flesta av våra produkter har vi kombinerat till exempel vitaminer och mineraler med andra näringsämnen som verkar i synergi för att öka biotillgängligheten; det vill säga effekten och upptagningsförmågan i kroppen. Vi tror att om kroppen får ”känna igen” till exempel spenat tillsammans med extra järn så kommer kroppen ”öppna sin famn och välkomna” vårt kosttillskott bättre. Genom att alltid sträva efter att ge vårt bästa tror vi också att du kommer uppskatta både oss och våra produkter så mycket mer. För oss är det väldigt enkelt – investera i dig själv, så du slipper reparera i framtiden. Det vi skapar och gör idag påverkar oss imorgon!