• Naturliga kosttillskott
  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabba leveranser

Få upp till 8% bonus och fina erbjudanden!  Bli medlem nu

16WOH Vassleproteinisolat
Endast online
16WOH Vassleproteinisolat
16WOH Vassleproteinisolat
16WOH Vassleproteinisolat
16WOH Vassleproteinisolat

16WOH Vassleproteinisolat

900 g - flera smaker

16 weeks of hell’s vassleproteinisolat är skapat i samarbete med Better You och är av högsta kvalitet! Vassleproteinisolatet filtreras försiktigt för att få ett högre proteininnehåll och samtidigt lägre nivåer av de andra makronäringsämnena, fett och kolhydrater.


  • Låglaktos
  • Snabbt upptag
  • Högkvalitativt med upp till 88% proteinhalt
  • Bidrar till att öka och bibehålla muskelmassan

Smak

469 kr

I lager

  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabba leveranser
  • Postnord, Bring, Budbee & DHL
16WOH Vassleproteinisolat

Beskrivning

16 WEEKS OF HELL VASSLEPROTEINISOLAT - 900 G

Efter träning eller som mellanmål

16 weeks of hell’s vassleproteinisolat är skapat i samarbete med Better You och är av högsta kvalitet och upp till 88% proteinhalt. Vassleproteinisolatet filtreras försiktigt för att få ett högre proteininnehåll och samtidigt lägre nivåer av de andra makronäringsämnena, fett och kolhydrater. Vassleproteinisolat har naturligt en låg halt av laktos vilket öppnar upp för att även de som är känsliga för mjölksockret kan använda produkten. Läs på etiketten för uträkningen av mängden laktos per servering.

Vassleproteinisolat har en hög halt BCAA (ca 20 gr per 100 gr pulver) vilket gör att produkten passar perfekt efter ett träningspass för att höja ditt proteinintag med en högkvalitativ proteinkälla. BCAA står för branched-chain amino acids. De består av de tre aminosyrorna leucin, isoleucin och valin. Dessa aminosyror är intressanta för den som tränar. BCAA finns i större mängd i vår muskelvävnad och har visat sig vara viktiga för uppbyggnaden samt energin i muskeln.

16 Weeks Of Hell Vassleisolat ger 20 g protein per portion och används för att öka det dagliga intaget av protein. Enligt livsmedelsverket ligger ett adekvat proteinintag på 53-140 g per dag beroende på kön och ålder. För tränande upp till 1,4-1,8 g per kilo kroppsvikt.

Protein bidrar till att både öka och bibehålla muskelmassan.
Protein bidrar till att bibehålla en normal benstomme.

Detta proteinpulver är tillverkat av naturliga ingredienser och på grund av det kan smakerna variera i olika sändningar, det är inget fel på produkten, men smakupplevelsen kan skilja sig från burk till burk. 

Näringsvärden vanilj

Näringsvärden choklad

Näringsvärden jordgubb

Näringsvärden Chocolate Surprise