• Naturliga kosttillskott
  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabba leveranser

Få upp till 8% bonus och fina erbjudanden!  Bli medlem nu

Better You nyheter

https://www.betteryou.se/pub_docs/files/Omoss/nyheter_banner2.jpg

Nyheter

Nu ännu bättre, Betakaroten 100mg med MCT-fett!

(2023-05-11)


En av våra storsäljare, Betakaroten 100mg, har vi nu förbättrat ytterligare genom att tillsätta MCT-fett (pulver). Fettet gör att kroppen lättare kan ta upp Betakaroten och därmed ge mer effekt. Nu är denna produkt både högdoserad med 100mg/kapsel och med MCT-fett!

Betakaroten är förutom en viktig antioxidant även ett förstadium till vitamin A. Betakaroten ombildas bara till vitamin A om kroppen har behov av det, vilket förhindrar överdosering av vitamin A. Inför de soliga dagarna kan du boosta huden med betakaroten. Betakaroten lagras i hudens fettlager och förstärker hudens bruna färg. För bästa effekt bör man börja med tillskott av Betakaroten minst 6-8 veckor innan sol och semester. Vår Betakaroten 100 mg, är fortsättningsvis och givetvis bara gjord av naturliga ämnen och betakaroten i denna är utvunnen ur svampen Blakeslea trispora.

Vill du läsa mer om hur du förbereder huden inför sommaren, läs vårBetter You förlänger som officiell partner till Djurgården Fotboll

(2023-05-04)


Efter att Better You har samarbetat med Djurgården Fotboll i olika former under ett flertal år, och förra året tog steget att bli officiell partner, är det nu klart att vi fortsätter vara detta även under 2023! Att hälsa, kost och träning hänger ihop vet alla, och att få sponsra Djurgården Fotboll, som ligger långt fram i såväl sitt tränings- som nutritionsupplägg, är väldigt sporrande för hela Better You.

- Vi hoppas så klart kunna fortsätta hjälpa varandra som tidigare även under 2023. Att Djurgården Fotboll tar ett stort samhälls- och jämställdhetsansvar tycker vi är väldigt viktigt. Elitidrottare vet vikten av bra kost och kosttillskott som är rena och naturliga. Många av Djurgårdens spelare har använt våra produkter långt innan vi blev partners och det skapar en genuinitet som stärker oss också. Vi ser verkligen framemot ett fortsatt samarbete, säger Johan Cidvall, VD på Better You AB.

- Att Better You väljer att ytterligare utöka sitt engagemang och fortsätter som Officiell partner till Djurgården Fotboll är oerhört roligt och ett kvitto på att vi verkligen levererar värde åt våra partners. Nöjda partners som väljer att utöka sitt engagemang är det bästa omdöme man kan få på sin verksamhet. Better You erbjuder naturliga kosttillskott och ser till så att våra lag får optimala förutsättningar att sköta sin kost och prestera på topp. Better You är ett företag som strävar att ständigt utvecklas och erbjuda de bästa produkterna på marknaden. Tillsammans kommer vi arbeta för att prestera på topp såväl på som utanför planen, säger Daniel Malmgren, Affärsområdeschef Företag och Partners. Nyhet!

(2022-08-17)

Tillsammans med legendaren inom kampsport, Jörgen Kruth, så har Better You tagit fram en serie träningsprodukter bestående av proteinpulver, BCAA, kollagen och många fler. Nu är serien utökad med en kreatinprodukt, CreGAAtine. Det är en unik kreatinprodukt i Sverige, som är skapad för att ge ett bättre och snabbare upptag. CreGAAtine är cirka åtta gånger mer effektivt än andra kreatinprodukter som finns på marknaden. Den innehåller både kreatin och dess föregångare GAA (guanidonacetic acid).

- Det här är en unik blandning och som tagit utvecklingen av kreatinprodukter ett steg längre, säger Johan Cidvall, VD.

Kreatin är det ämne som har studerats mest inom idrottsprestation. Det är över 100 år sedan som man kom fram till att kreatin var ett ämne som påverkade muskelprestationen. Kreatin som kosttillskott har använts i cirka 30 år, då det visat sig ha positiva effekter på vår muskulära prestation samt muskeluppbyggnaden.

Kreatinmonohydrat, som är den vanligaste varianten på marknaden, ökar musklernas kreatinnivåer med cirka 2% efter en månads användning. Jämför detta med CreGAAtine som under samma tidsperiod istället lett till ökning på 16.9%, 8 gånger mer!* En av anledningarna till det är att CreGAAtine har hela fyra vägar att tränga in i cellen medan ”vanliga” kreatinmonohydrat endast har en väg.

CreGAAtine är också internationell prisvinnare i ESPEN och är utvecklad av Applied Bioenergetic Lab och Carnomed.
Premiär för Better You kundklubb!

(2022-05-07)

För att bidra till ännu mer inspiration och styrka för att leva en hälsosam livsstil har vi startat en kundklubb. Det är gratis att vara medlem, och som medlem får man fantastiska erbjudanden både från oss och även från våra samarbetspartners. Man samlar poäng på alla sina köp vilket omvandlas till bonuscheckar som man kan handla för. Återbäring är upp till 8%! Kundklubben kommer utvecklas och planerna är att i framtiden kunna bjuda in medlemmar till event och föreläsningar som är hälsorelaterat.Better You blir officiell partner till Djurgården fotboll

(2022-02-28)

Vi har samarbetat med Djurgården fotboll i olika former under ett flertal år, och när frågan kom att bli officiell partner inför 2022 var det ett självklart ja. Djurgården Fotboll ligger långt fram i såväl sitt tränings- som nutritionsupplägg och det intresserar oss.

- Vi triggas av att utvecklas och jaga ny kunskap och hoppas så klart kunna hjälpa varandra under resans gång. Sist men inte minst tar Djurgården Fotboll ett stort samhälls- och jämställdhetsansvar vilket är väldigt viktigt även för oss. Vi tror på bra synergier och är stolta över att Djurgården Fotboll vänder sig till oss i en så viktig fråga, säger Johan Cidvall, VD på Better You AB.Vi byter till påsar!

(2021-10-18)

Vår toppsäljare, ärt- och havreproteinpulver har tidigare sålts i plastburkar (viss utfasning sker fortfarande). Dessa stora burkar är utrymmeskrävande för transport både från tillverkning, fabrik och till slutkonsument. Genom att gå över till plastpåse förbrukar vi 80% mindre plast och därmed 97% färre och mindre transporter till fabrik. Dessutom tar det mindre utrymme på återvinningsstationen. Detta är en liten del i vårt miljöarbete som pågår.

I samband med bytet till påse, så passade vi på att förändra innehållet, då vi funnit en stabilare råvara. Eftersom vi jobbar med naturliga ingredienser så har vi haft stora utmaningar med ärt- och havreprodukten i många år. Nu har vi funnit en råvara som kommer göra produkten stabilare i både smak och lukt. Vi tycker själva att smaken är mycket bättre än tidigare och hoppas givetvis att ni tycker det också.

Better You använder Cookies för att förbättra användarupplevelsen för dig som handlar hos oss. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vår integriets- och cookies policy.

Visa detaljer