• Naturliga kosttillskott
  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabba leveranser

Stor kampanj på utvalda produkter! Shoppa här!

Better You nyheter

https://www.betteryou.se/pub_docs/files/Omoss/nyheter_banner2.jpg

Nyheter

Premiär för Better You kundklubb!

För att bidra till ännu mer inspiration och styrka för att leva en hälsosam livsstil har vi startat en kundklubb. Det är gratis att vara medlem, och som medlem får man fantastiska erbjudanden både från oss och även från våra samarbetspartners. Man samlar poäng på alla sina köp vilket omvandlas till bonuscheckar som man kan handla för. Återbäring är upp till 8%! Kundklubben kommer utvecklas och planerna är att i framtiden kunna bjuda in medlemmar till event och föreläsningar som är hälsorelaterat.Better You blir officiell partner till Djurgården fotboll

Vi har samarbetat med Djurgården fotboll i olika former under ett flertal år, och när frågan kom att bli officiell partner inför 2022 var det ett självklart ja. Djurgården Fotboll ligger långt fram i såväl sitt tränings- som nutritionsupplägg och det intresserar oss.

- Vi triggas av att utvecklas och jaga ny kunskap och hoppas så klart kunna hjälpa varandra under resans gång. Sist men inte minst tar Djurgården Fotboll ett stort samhälls- och jämställdhetsansvar vilket är väldigt viktigt även för oss. Vi tror på bra synergier och är stolta över att Djurgården Fotboll vänder sig till oss i en så viktig fråga, säger Johan Cidvall, VD på Better You AB.Vi byter till påsar!

Vår toppsäljare, ärt- och havreproteinpulver har tidigare sålts i plastburkar (viss utfasning sker fortfarande). Dessa stora burkar är utrymmeskrävande för transport både från tillverkning, fabrik och till slutkonsument. Genom att gå över till plastpåse förbrukar vi 80% mindre plast och därmed 97% färre och mindre transporter till fabrik. Dessutom tar det mindre utrymme på återvinningsstationen. Detta är en liten del i vårt miljöarbete som pågår.

I samband med bytet till påse, så passade vi på att förändra innehållet, då vi funnit en stabilare råvara. Eftersom vi jobbar med naturliga ingredienser så har vi haft stora utmaningar med ärt- och havreprodukten i många år. Nu har vi funnit en råvara som kommer göra produkten stabilare i både smak och lukt. Vi tycker själva att smaken är mycket bättre än tidigare och hoppas givetvis att ni tycker det också.

Powered by Jetshop

Better You använder Cookies för att förbättra användarupplevelsen för dig som handlar hos oss. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vår integriets- och cookies policy.

Visa detaljer