• Naturliga kosttillskott
  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabba leveranser

Få upp till 8% bonus och fina erbjudanden!  Bli medlem nu

Graaf´s All in one boost
Endast online
Graaf´s All in one boost

Graaf´s All in one boost

För ork och energi

All In One Boost innehåller bl.a. D-vitamin och extrakt från rosenrot, ingefära, grönt kaffe, havtorn och många andra ingredienser. Nyhet - Nu med MCT-fett för ett ännu bättre upptag av D-vitamin!


  • Energi & immunsystem
  • Både för kvinnor & män
  • Utvecklad för en nordisk livsstil
349 kr

I lager

  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabba leveranser
  • Postnord, Bring, Budbee & DHL
Graaf´s All in one boost

Beskrivning

MAGDALENA GRAAFS ALL IN ONE BOOST - 60 KAPSLAR

All In One Boost innehåller en hög dos av solvitaminet D-vitamin (vegansk). D-vitamin har en mängd viktiga effekter på oss. Bland annat hjälper D-vitamin att bibehålla normal benstomme, normal muskelfunktion och bidrar till immunförsvarets normala funktion. D-vitamin finns i mindre mängder i vissa livsmedel, men kroppens främsta källa till D-vitamin är solen. Under vinter, vår och höst i Sverige är solens strålar inte tillräckligt starka för att vi ska kunna tillverka den mängd D-vitamin som många behöver.

Den blågröna mikroalgen spirulina är en av de fantastiska ingredienserna. Spirulina är näringstätt som få andra livsmedel på jorden idag. Den är så näringstät att astronauterna väljer att ta med sig algen ut i rymden. Algen innehåller essentiella aminosyror, fettsyror, vitaminer, mineraler samt klorofyll.

Det patenterade kanelextraktet Cinnulin PF® ingår också. Kanel har en lång historia av användningsområden både inom hälsa, smaksättning och som konserveringsmedel.

All In One Boost innehåller också bland annat extrakt från rosenrot, ingefära, grönt kaffe och havtorn och många andra välgörande ingredienser. Nu har vi dessutom tillsatt MCT-fett för att förbättra upptaget av D-vitaminet!

Vitamin D bidrar till immunsystemets normala funktion.
Vitamin D bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
Vitamin D bidrar till normal benstomme och normala tänder.
Vitamin D bidrar till normalt upptag/utnyttjande av kalcium och fosfor.

Förpackning: Miljövänlig BIO-burk. Tillverkad av restprodukter från sockerrör.

Näringsvärden

Lär dig mer