• Naturliga kosttillskott
  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabba leveranser

Få upp till 8% bonus och fina erbjudanden!  Bli medlem nu

Arganolja EKO Kallpressad
Arganolja EKO Kallpressad
Arganolja EKO Kallpressad

Arganolja EKO Kallpressad

30 & 100 ml

Ekologisk och kallpressad Arganolja (Argania spinosa) från Marocko. Denna olja tränger snabbt in huden/håret och ger en naturlig glans. Känd inom hår- och skönhetsvård för sina fantastiska egenskaper.


  • 100% ren, ekologisk och outspädd olja
  • Lyxig hår-, ansikts- och skäggolja
  • Ursprung Marocko

Storlek

119 kr

I lager

  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabba leveranser
  • Postnord, Bring, Budbee & DHL
Arganolja EKO Kallpressad

Beskrivning

 

ARGANOLJA

Arganolja (Argania spinosa) är en högkvalitativ och äkta arganolja från Marocko. För dig som vill ge hår och hud det allra bästa. Arganolja är en tunn olja som lätt tränger in i huden. Oljan har en mild och nötaktig arom och är rik på antioxidanter och näringsämnen som verkar skyddande på huden.

Arganolja skördas från träd som växer vilt högt uppe i Marockos Atlasbergsområde. Den bearbetas sedan från de orostade kärnorna för att bevara de näringsämnena som trädet innehåller. Arganolja innehåller naturligt essentiella fettsyror samt vitamin E, som skyddar våra celler från oxidativ stress. Oxidativ stress uppstår när kroppen själv producerar för mycket skadligt syre, främst fria radikaler, eller när ämnen tas in i kroppen som orsakar skada till exempel ämnen i cigarettrök eller miljöskadliga ämnen). Ämnen som visat kunna förebygga oxidativ stress kallas för antioxidanter. Vissa antioxidanter kan kroppen tillverka på egen hand, andra måste vi tillföra kroppen via kosten såsom exempelvis vitamin E. Arganolja innehåller bland annat en imponerande mängd E- vitamin och kan intas invärtes då det är 100% ren arganolja.

Arganolja är främst känd för sina fantastiska egenskaper för håret och det är vår kändaste hårolja, men den fungerar lika bra för huden. Arganolja är också användbar till skäggvård och ger hår, hud och skägg ett mjukare hår med mer lyster.

Vitamin E bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress

Flaskan med 30 ml, har en praktisk pipett.

För fler tips på fantastiska oljeblandningar läs vår receptkatalog:


Se receptkatalog här

Näringsvärden