• Naturliga kosttillskott
  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabba leveranser

Få upp till 8% bonus och fina erbjudanden!  Bli medlem nu

Proteinvatten - 24-pack
Proteinvatten - 24-pack
Proteinvatten - 24-pack
Proteinvatten - 24-pack
Proteinvatten - 24-pack
Proteinvatten - 24-pack
Proteinvatten - 24-pack
Proteinvatten - 24-pack
Proteinvatten - 24-pack

Proteinvatten - 24-pack

Kolsyrad dryck med aminosyror

Better You och 16 weeks of hell’s proteinvatten är en produkt med 20 gram fria aminosyror (dvs 20 gram protein). Produkten är helt naturlig med aminosyror framtagna via fermentering främst av majs (icke GMO). Ett fullvärdigt protein innehåller alla essentiella aminosyror, dvs aminosyror som kroppen inte kan tillverka själv.


  • 20 gram protein per burk
  • Finns med och utan koffein samt elektrolyter
  • Kolsyrad och sockerfri
  • 7 goda smaker
  • Vegansk

Smak

600 kr

I lager

  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabba leveranser
  • Postnord, Bring, Budbee & DHL
Proteinvatten - 24-pack

Beskrivning

PROTEINVATTEN - 330 ML (24-PACK)

Better You och 16 weeks of hell´s proteinvatten är en produkt med 20 gr fria aminosyror (dvs 20 gr protein). Produkten är helt naturlig med aminosyror framtagna via fermentering av vegetabilisk råvara (främst majs, icke GMO) och innehåller inget tillsatt socker eller artificiella sötningsmedel. Proteinvatten har snabbt gjort sig ett namn på grund av sin härliga smak och hunger/törstsläckande förmåga, perfekt att ha med till träning eller under dagar du behöver lite extra energi. Även smakerna utan koffein inger en viss energi, då 20 gram protein gör mycket gott för våra hjärnor. 

Proteinvatten innehåller fria aminosyror och är framtagen för att ge de essentiella aminosyrorna leucin, valin, isoleucin, treonin, lysin, fenylalanin, metionin och histidin extra mycket plats. Extra tillsatta är glutamin, glycin, taurin och alanin. Dessa aminosyror har olika effekter på kroppen och kan ge positiva effekter för hårt tränande. Behovet av glutamin kan bland annat öka vid ex hård träning. Glutamin och glucin kan även omvandlas till glukos (kolhydrater) om din kropp behöver mer glukos kan vara gynnsamt när man går på diet och minskar sitt kolhydrats intag. Aminosyrorna leucin, isoleucin och valin är de aminosyrorna som är viktigast för att sätta igång vår proteinsyntes. Detta gör dom bäst tillsammans med de andra essentiella aminosyrorna.

Proteinvatten är ett fullvärdigt protein som innehåller alla essentiella aminosyror, dvs aminosyror som kroppen inte kan tillverka själv. Den som saknas i drycken är tryptofan. Tryptofan får inte tillföras i dryck, utan får endast finnas naturligt i ett livsmedel. Detta är enligt läkemedelsverket uppdatering februari 2018. Beslutet att använda fria aminosyror är dels gjort för att få en variation i de källorna aminosyrorna kommer ifrån, dels att upptaget av aminosyrorna är snabbare när dom är fria och att smaken blir bättre.

En bra dricka för dig som behöver extra protein i vardagen, samt innan, under och efter träning. Finns i sex härliga smaker; jordgubb/rabarber, citronlemonad och päron som alla innehåller koffein, samt passionsfrukt och skogsbär, som är helt koffeinfria. Nu finns även smaken hallon med elektrolyter som också är koffeinfri.

Näringsvärden utan koffein

Näringsvärden med koffein

Näringsvärden med elektrolyter

Innehåll mixflak