• Naturliga kosttillskott
  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabba leveranser

Få upp till 8% bonus och fina erbjudanden!  Bli medlem nu

Förbättra din sömnkvalitet med lavendel
Eteriska oljor tips

Förbättra din sömnkvalitet med lavendel

Förbättra din sömnkvalitet med lavendel


Att uppnå avslappning och säkerställa en god nattsömn är av avgörande betydelse för vårt välbefinnande. En naturlig metod för att uppnå detta är genom att använda lavendelolja. Med sina lugnande egenskaper och förmåga att minska stress och ångest har lavendelolja blivit en välkänd favorit. Lavendel har en balanserande effekt på oss både fysiskt och psykiskt. En av anledningarna till det är att lavendelblomman innehåller en substans som heter linalool, vars uppgift i kroppen är att ha en sövande effekt på vårt nervsystem.


Skapa en avslappande stämning med lavendel
Ett sätt att dra nytta av lavendeloljans lugnande effekt är att skapa en avslappnande atmosfär i sovrummet innan läggdags. Droppa några droppar lavendelolja i en diffuser eller aromalampa och låt den milda doften fylla rummet, vilket lugnar dina sinnen. Du kan också droppa lite lavendelolja på en bomullstuss och placera den vid din säng för en subtil doft.


Massera in på huden
Ett annat tillvägagångssätt innebär att lavendeloljan appliceras på huden. Blanda en droppe lavendelolja med en basolja, som mandelolja eller jojobaolja, och massera in blandningen på nacken och bröstet innan du går och lägger dig. Denna enkla ritual kan hjälpa till att släppa på spänningar i kroppen och förbereda dig för en djupare och mer avkopplande sömn.

Lavendelolja EKO Eterisk
Kampanj sov gott - resterande 24

Lavendelolja EKO Eterisk

10 & 30 ml

104 kr
139 kr
Better You Aromadiffuser lampa
Nyheter
Aromaljuslykta i vit keramik

Aromalykta

Två färger

229 kr

Liknande artiklar