• Naturliga kosttillskott
  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabba leveranser

Få upp till 8% bonus och fina erbjudanden!  Bli medlem nu

Betakaroten 100 mg
Betakaroten 100 mg

Betakaroten 100 mg

Nu med MCT-fett för bättre upptag!

Better You betakaroten är känd Norden över för sina fantastiska egenskaper. Omtyckt för sin egenskap att göra huden brunare – och för att stötta huden inifrån. Extra högdoserad Betakaroten och nu med MCT-fett för bättre upptagningsförmåga.


  • Extra stark dos (100 mg per kapsel)
  • Naturligt utvunnen ur svampen Blakeslea trispora
  • Vegansk
299 kr

I lager

  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabba leveranser
  • Postnord, Bring, Budbee & DHL
Betakaroten 100 mg

Beskrivning

BETAKAROTEN 100 MG - 50 KAPSLAR

Naturliga pigment för huden – med extra hög dos betakaroten och nu med MCT-fett för bättre upptag!

Betakaroten 100 mg är framtagen för dig som vill stötta kroppen inifrån vid solning, sommar eller för dig som behöver extra starka antioxidanter året om, till exempel för att stötta kroppen mot fria radikaler. Många av våra kunder är känsliga för solen och uppskattar betakaroten för dess skyddande verkan och starka effekt. Får du tex lätt soleksem eller om du lätt bränner dig kan det vara värt att prova betakaroten, då många av våra kunder upplever att den hjälper mot detta. Var noggrann och skydda även huden utifrån, med exempelvis solskydd.

Betakaroten är en karotenoid som till exempel morot och precis som med morot lagras dess färgämnen under vår hud och ger där en lätt färgad ton. Du kan alltså äta betakaroten även vintertid för att få en lätt touch av färg året om. Viktigast är dock att äta det under årets soligaste månader, eller inför och på solsemestern. Det är en kraftfull antioxidant som fungerar som ett förstadium till vitamin A*.Tillskott av betakaroten från alger kan vara ett naturligt sätt att öka sin pigmentering i kroppen. Andra bra naturliga källor till Betakaroten är exempelvis morötter, ägg, mjölk samt gröna och gula grönsaker.

Varje kapsel innehåller hela 100 mg rent betakaroten. Då betakaroten lagras under huden, bör du äta produkten en tid innan solexponering för bäst effekt. Minst fyra, men gärna åtta veckor före din semester eller inför sommaren. Kapslarna kan ätas varje dag, eller mer sporadiskt för dig som glömmer att äta dina kapslar. Äter du 1 kapsel i veckan symboliserar det ca 14 mg betakaroten / dag. Inta gärna produkten med en fettkälla för ännu bättre effekt.

Betakaroten är förutom en viktig antioxidant även ett förstadium till vitamin A. Betakaroten ombildas bara till vitamin A om kroppen har behov av det, vilket förhindrar överdosering av vitamin A. 

Vitamin A bidrar till att bibehålla normal hud. 


För mer information om produkten läs:

Betakaroten - Hudens kompis »

Näringsvärden