• Naturliga kosttillskott
  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabba leveranser

Få upp till 8% bonus och fina erbjudanden!  Bli medlem nu

Better You Hair - 120 kaps
Better You Hair - 120 kaps

Better You Hair - 120 kaps

Hårprodukt för män & kvinnor

Hair är en exklusiv hårprodukt med 13 ämnen som hjälper ditt hår att hålla sig friskt och starkt. Hair hjälper till inifrån med vitaminer och mineraler som är bra för både hårbotten och hår.


  • Biotin, selen och zink bidrar till att bibehålla normalt hår.
  • Koppar bidrar till hårets normala pigmentering.
  • Nöjd kundgaranti*
369 kr

I lager

  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabba leveranser
  • Postnord, Bring, Budbee & DHL
Better You Hair - 120 kaps

Beskrivning

HAIR - 120 KAPSLAR

HAIR är en exklusiv hårprodukt som innehåller en blandning av de finaste vitaminera, mineralerna och antioxidanter från växtriket. HAIR hjälper dig att få ditt normala hår tillbaka, motverkar grått hår och att håret i fortsättningen håller sig friskt och hälsosamt. Ett vackert och starkt hår uppnås bäst genom både yttre och inre vård, där den inre vården handlar om att ge dig själv alla de näringsämnen som bidrar till ett friskt hår, vilket HAIR hjälper dig med.

Vitaminer, mineraler och antioxidanter är viktigt för att alla celler i kroppen ska fungera, inklusive de som ansvarar för att upprätthålla ett friskt och starkt hår. HAIR innehåller så många som 13 ämnen som på olika sätt bidrar till ditt hårs hälsa. Vitaminet biotin, mineralen zink och spårämnet selen bidrar alla till att bibehålla normalt hår, medan aminosyran L-cystein är en svavelhaltig aminosyra som utgör en stor del av vårt hår. När vi tillsätter extra av L-cyctein så säkerställer vi att håret har tillräckligt mycket för att behålla håret starkt. Tillsatt är även vitamin B6 som bidrar till en normal cysteinsyntes och således hjälper hela processen. HAIR innehåller även metionin, en svavelhaltig essentiell aminosyra som måste tillföras via kosten och finns i vårt hår. Svavel finns i hår, hud och naglar och därför är även MSM tillsatt, då MSM är ett organiskt svavel. HAIR innehåller också helnäringsextrakt från bambu som är rikt på kisel, samt B5 (pantotensyra), hirsfröextrakt, koppar, a- och c-vitamin. C-vitamin bidrar bland annat till en bättre kollagenproduktion. 

Intag två kapslar per dag i samband med måltid. För att få friskt hår så måste vi även ha en frisk hårbotten och i HAIR finns flera viktiga komponenter även för huden och därmed hårbotten. Tillförseln av näringen sker via små blodkärl till hårroten och därför är det viktigt med en god cirkulation i hårbotten, därför rekommenderas även massage av hårbotten i samband med duschning.

Vitamin B6 bidrar till normal cysteinsyntes.
Biotin bidrar till att bibehålla normal hud.
Koppar bidrar till hårets normala pigmentering.
Vitamin A bidrar till att bibehålla normal hud.
Zink bidrar till normal omsättning av vitamin A.
Biotin, selen och zink bidrar till att bibehålla normalt hår.
Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för blodkärlens och hudens normala funktion.

Förpackning: Miljövänlig BIO-burk. Tillverkad av restprodukter från sockerrör.

Näringsvärden

*Nöjd kundgaranti