• Naturliga kosttillskott
  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabba leveranser

Få upp till 8% bonus och fina erbjudanden!  Bli medlem nu

Kruth Series - Flex & Joints
Endast online
Kruth Series - Flex & Joints

Kruth Series - Flex & Joints

Ledhälsa

Flex & Joints från Kruth Series är framtagen för leder och brosk. Innehåller en kombination av Kollagenpeptider, MSM och nyponextrakt.


  • För leder och brosk
  • Kollagenpeptider med nyponextrakt
  • Hög dos MSM

120 kapslar

389 kr

I lager

  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabba leveranser
  • Postnord, Bring, Budbee & DHL
Kruth Series - Flex & Joints

Beskrivning

KRUTH SERIES FLEX & JOINTS - 120 KAPSLAR

Flex & Joints är en produkt framtagen av Better You tillsammans med Jörgen Kruth. Träning i sig är nedbrytande och effekten av träning får vi efter återhämtning. Träning och återhämtning är alltså det som kallas träningseffekten. Kollagenet i kroppen har spelar en viktig roll i återhämtningsprocessen. Kroppens naturliga kollagenproduktion minska däremot med åldern, och efter många år av träning så återhämtar sig kroppen inte i samma hastighet som tidigare. För att underlätta återhämtningsprocessen kan det då vara fördelaktigt att ge kroppen extra näring genom kosttillskott. 

C-vitamin bidrar till normal kollagenbildning som också har betydelse för hudens, benstommens, blodkärlen, broskets, tandköttet och tändernas normala funktion. C-vitamin bidrar också till att bibehålla immunsystemets normala funktion under och efter intensiv träning. 

Kollagen är ett protein som bidrar till uppbyggnaden utav kroppens struktur. Det finns i brosk, ben, ligament, bindväv och hud. Flex & Joints innehåller kollagenpeptider som är extra biotillgängliga, vilket gör att de snabbare tas upp utav kroppen och kan bli verksamma där de behövs. 

MSM är organiskt svavel och finns naturligt i flera obehandlade animaliska livsmedel. MSM förekommer framförallt i kroppens proteinrika vävnader så som brosk, senor, ligament, muskler, hud, hår och naglar. 

Är man förstagångsanvändare av MSM som kosttillskott så rekommenderar vi att man börjar med 1 kapsel för att se hur man reagerar på produkten. När kroppen har vant sig vid det extra tillskottet kan man successivt arbeta sig upp 1 kapsel i taget tills man nått 3 kapslar. 

Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för hudens, benstommens, blodkärlen, broskets, tandköttet och tändernas normala funktion.

Vitamin C bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion under och efter intensiv fysisk träning.

Näringsvärden

Better You använder Cookies för att förbättra användarupplevelsen för dig som handlar hos oss. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vår integriets- och cookies policy.

Visa detaljer