• Naturliga kosttillskott
  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabba leveranser

Få upp till 8% bonus och fina erbjudanden!  Bli medlem nu

Träningstips med Kruth
Träningstips

Träningstips med Kruth

Träningstips med Kruth

Jörgen Kruth, mästare inom thaiboxning och ambassadör för Better You, är en stor förespråkare för en aktiv och hälsosam livsstil. Med sommaren i antågande och mer ledig tid till förfogande, har Jörgen samlat sina bästa tips för att hålla igång träningen och maximera vardagsmotionen under semestern. Oavsett om du är med familjen eller ensam, finns det alltid möjligheter att röra på sig och njuta av sommaren samtidigt.


1. Planera din träning
Under semestern är det viktigt att planera sin träning för att säkerställa att man får tillräckligt med tid för att hålla igång. En rekommendation att kolla upp träningsmöjligheter på din destination eller i närheten av ditt boende. Om du är med familjen, försök hitta luckor i schemat som passar för träning innan middagen eller sena kvällar. Om du föredrar morgonträning, se till att hitta den tid som passar dig bäst.

2. Ät rätt före träning
Vikten av att ge kroppen rätt bränsle innan träning. Om du tränar på tom mage, kan det vara svårt att prestera optimalt. För styrketräning kan du äta en balanserad måltid innan för att ge energi och kraft.

3. Alternativa träningsformer
Om du inte har tillgång till ett gym under sommaren behöver det inte vara ett hinder. Ett förslag är att prova alternativa träningsformer som att springa, gå eller göra stretchövningar. Det finns också många appar eller online-träningsprogram som kan hjälpa dig att träna utan gymutrustning.

4. Skapa en träningsrutin
Om du har en längre semester kan det vara utmanande att hålla träningsrutinen vid liv. Att skapa ett träningsschema kan hjälpa för att hålla dig motiverad och göra träningen till en vana. Genom att ha en plan blir det lättare att hålla fast vid din träning, även när du är ledig.

5. Se vardagsmotion som träning
Under sommaren finns det många aktiviteter som kan ses som vardagsmotion. Promenader längs stranden, cykelturer eller trädgårdsarbete kan alla bidra till att öka din dagliga fysiska aktivitet. Se till att njuta av de vackra sommardagarna samtidigt som du håller dig i rörelse.

Med Jörgen Kruths tips för träning under sommaren hoppas vi det ger dig inspiration och vägledning för att hålla igång träningen och upprätthålla en hälsosam livsstil, även under semestern. Med planering, rätt kost och kreativa träningsalternativ kan du njuta av sommaren samtidigt som du tar hand om din kropp och välbefinnande.

Kruth Series - Whey Isolate
Endast online
Kruth Series Pure Energy - Lemon/Mint
Endast online
KS_Recovery_Meal
Endast online
Kruth Series - Flex & Joints
Endast online
Kruth Series T-shirt Herr - Vit
Endast online

Liknande artiklar