• Naturliga kosttillskott
  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabba leveranser

Få upp till 8% bonus och fina erbjudanden!  Bli medlem nu

Mikael Spreitz träningstips
Träningstips

Mikael Spreitz träningstips

Mikael Spreitz träningstips

 

Berätta om dig själv!

 

Jag heter Micke Spreitz, för drygt ett och ett halvt år sedan packade jag, min flickvän och våra barn sju resväskor och en hundkorg och stack från Sverige till Kalifornien där vi bosatt oss. Jag har gjort en del film och TV i mitt jobb som skådespelare. Mest uppmärksammad blev nog min roll som Niederman i Milleniumtrilogin vilket är den överlägset roligaste rollen jag gjort, hittills.

Jag har varit med i karatelandslaget och vann mitt sista SM 2010 vid 46 års ålder. Jag försöker att träna varje dag, cirka en timme och som gammal kampsportare är det liknande träning jag gör nu. Jag känner att jag har ganska sund relation till träning, att det inte blir för hysteriskt. 

 

Vad är hälsa för dig? 

 

Hälsa för mig är att äta gott och nyttigt, sova mycket och träna mycket. Jag försöker att spendera så mycket tid som möjligt med min familj, vilket för mig är ett måste om jag ska må bra. Jag är sedan drygt 8 år tillbaka vegetarian, vilket är mästerligt. För tillfället är min absoluta favoriträtt en helt Vegansk cheeseburgare med kokosbacon och en ost gjord på cashewnötter. SJUKT GOTT.

 

Favoritprodukt från Better You? 

 

Better You har ett Ärt/havre protein som jag fullkomligt älskar, det brukar jag dricka efter varje träningspass. 

 

Vilket är ditt bästa träningstips till den som vill komma i form?

 

Jag tycker att boxning är ett fantastiskt bra sätt att komma i form, som jag själv håller på med. Istället för att bara ligga och lyfta massa vikter och stå spegla sig, så lär man sig faktiskt något som man kan ha användning av. Som självförsvar för både killar och tjejer är det fantastiskt. Vem som helst kan boxas. Här i USA har jag själv haft både barn, kill- och tjejklasser.

Det finns en massa ”låtsasboxning”, där man ska betala en massa pengar för att ha en snitsig tränare som egentligen inte kan boxas. Om man är intresserad av att boxas tycker jag att man ska gå till en vanlig boxningsklubb och skriva in sig. Det kostar en bråkdel av vad alla flashiga gym kostar, och är mer genuint. Jag avslutar med ett par i min värld visa ord, hellre en knäckt näsa än ett knäckt självförtroende.

Liknande artiklar