Legendarens 8 bästa träningstips

Legendarens 8 bästa träningstips

 

Jörgen Kruth är en av vår tids största namn och en äkta legend inom svensk thaiboxning. Kruths imponerande meritlista gör honom till en av världens bästa fighters. Bakom all framgång ligger timmar, dagar, månader och år av hårt slit. Blod och svett har varit ledorden vilket även visat sig i prisskåpet.

 

Jörgens 8 bästa tips för att få effektiv träning:

 

1. Schemalägg din träning. Träningen är det viktigaste mötet du har i veckan.

2. Se till att få regelbunden träning vid fasta tider.

3. Ett bra sätt att hålla kontinuitet i träningen är att träna i grupp eller med en vän. På så sätt kan ni sätta gemensamma mål och peppa varandra.

4. Ju mer du tränar desto bättre blir du. Oftast. Tänk på att alltid leverera på passen. Din tid, din träning, ditt resultat. Kvaliteten på träningen går för kvantiteten.

5. Kost. Oavsett vilket resultat du vill uppnå och vilka förutsättningar du har så kommer kosten att vara en viktig del i helheten.

6. Vila. Sov ordentligt, lyssna på kroppen och vila minst en dag i veckan.

7. Sätt upp ett mål! Att kunna följa sin utveckling genom delmål och huvudmål gör det enklare att nå det önskade resultatet.

8. Ha kul. Allt blir så mycket lättare ifall du hittar glädjen i träningen. Testa några olika varianter av aktiviteter och känn efter vad som är roligast.

 

Lycka till!