• Naturliga kosttillskott
  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabba leveranser

Få upp till 8% bonus och fina erbjudanden!  Bli medlem nu

Fredrik Hallgren om sig själv och sin träning
Träningstips

Fredrik Hallgren om sig själv och sin träning

Fredrik Hallgren om sig själv och sin träning

 

Partaj, karatefylla och bonusfamiljen är bara några av de program som Fredrik Hallgren medverkat i.  Redan som barn upptäckte han sitt intresse för teater efter en föreställning i skolan. När han gick in i vuxenlivet så provade han många olika jobb, bland annat kock, lackerare, brevbärare och bredbandsinstallatör. Efter sin första skådespelarutbildning 1998 på Calle Flygare i Stockholm så fick han sitt första professionella jobb som skådespelare i föreställningen ”Hjälten på den gröna ön”. Därefter har han även gått en skådespelarutbildning på scenstudion. Just nu är Fredrik aktuell med inspelning av Sune filmen, Säsong 3 av bonusfamiljen och Premiär för barnprogrammet svansen i kläm. 

 

Hur upptäckte du ditt intresse för skådespeleri? 

Vi har alltid flyttat runt mycket vilket har gjort att jag fått byta skola ofta, och mitt hemliga vapen för att komma in i en grupp har varit humor. Det funkade väldigt bra för just det, tyckte det var roligt att använda mig av humor, men det var inte lika bra för betygen haha. Jag var med i en föreställning i skolan och tyckte det var väldigt roligt, så jag fortsatte i en teatergrupp för ungdomar i några år. 

 

Vad är det bästa med ditt jobb?

Att det är varierande och händer nya saker hela tiden. Att jag får möjlighet till kreativitet. 

 

Hur förbereder du dig när du ska spela en roll?

Det är en blandning av förberedelse och att vara så tom/öppen som möjligt. Att lära sig manuset ord för ord kan ibland göra att jag känner mig låst, så jag brukar utgå från vad manuset handlar om, dess berättelse. Och sen finns karaktären där bland replikerna och historien och så blandas det med ens egna erfarenheter och skapar en slags helhet. 

 

Vad får dig att bli glad?

Träning och tid med mina barn! Har jag inte tränat på ett tag så fungerar jag varken psykiskt eller fysiskt, får ont i kroppen och blir grinig. Det är samma med barnen, har jag inte träffat dom på ett bra tag så börjar det kännas jobbigt. 

 

När blev träningen en del av ditt liv?

Jag var med om en trafikolycka och fick en whiplashskada, och i samband med rehabiliteringen så märkte jag att träning gjorde gott för mig. Men det som fick mig att lägga i en extra växel var att jag såg mig själv i bild och märkte att jag hade blivit en tjockis. Jag tänkte bara ”Det här ser inte alls bra ut”. Då blev jag taggad på att göra en förändring och över sommaren gick jag ner 19kg på 6 veckor. Jag slutade käka pizza så ofta och gjorde mest tomatbaserade grönsakssoppor. I kombination med rörelse så funkade det väldigt bra. 

 

Vad gillar du för träning?

Jag ägnar mig en del åt MTB-cykling där man cyklar i grupp ute i naturen. Det försöker jag göra så ofta jag kan och hinner. Sedan håller jag och min PT på med något som kallas för 3D träning, en rätt ny grej som innebär att man tränar mycket rörlighet, och det funkar bra för mig. 

 

Hälsa är ett väldigt brett uttryck som kan betyda helt olika saker beroende på vem du frågar. Men vad är hälsa för dig?

Att rörelse och aktivitet är en naturlig del av livet, precis som allt annat. Du går till jobbet med ett syfte, du äter mat för att få energi och så vidare. För mig är det viktigt att inte ha några måsten eller förbud, det blir så lätt ångestfyllt. 

 

Vad inspirerar dig till hälsa? 

Jag blir inte inspirerad av någon som står och pumpar på gymmet, men ser jag någon som är ute i naturen, fjällvandrar eller liknande så tycker jag att det ser hälsosamt ut. 

 

Vilka kosttillskott från Better You äter du och varför? 

Produkterna är något att vara stolt över, att det inte är något skit man stoppar i sig. Varje dag äter jag Betakaroten, grönt kaffe och Bär Boost. Betakaroten för att jag tycker att det funkar väldigt bra för mig att hålla mig brun med den. Grönt kaffe + Hallonketon för att jag ska hålla min vikt och Bär Boost så att jag håller mig från förkylningar. Proteinbarsen har jag nära till hands som mellanmål, dom har räddat mig många gånger under långa inspelningsdagar. Ibland kör jag även Organic PWO innan träningspass och när jag tränat väldigt hårt så tar jag en shake med Vassleprotein, Cappucinosmak. 

 

Vad har du för mål framöver?

Att försöka få fler timmar på cykelsadeln, hålla mig frisk, göra mitt bästa på jobbet och få mer tid till familjen. 

 

Liknande artiklar