• Naturliga kosttillskott
  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabba leveranser

Få upp till 8% bonus och fina erbjudanden!  Bli medlem nu

Balans Man
Balans Man

Balans Man

Bidrar till normal testosteronproduktion, energi och lust

Balans Man är framtagen i samarbete med Magnus Hedman. Den innehåller flera näringsämnen (D-vitamin, zink, bor, bockhornsklöver och fadogia agrestis) som tillsammans med en aktiv och sund livsstil bidrar till kraft, energi och lust.


  • Bidrar till normal testosteronproduktion
  • Normal fertilitet & reproduktion
  • Normal muskelfunktion
  • Energi & lust

120 kapslar
Nu ännu bättre! Uppdaterat innehåll!
349 kr

I lager

  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabba leveranser
  • Postnord, Bring, Budbee & DHL
Balans Man

Beskrivning

BALANS MAN - 120 KAPSLAR

För en god manlig hälsa, för kraft, energi och lust.

Nu ännu bättre! Uppdaterat innehåll!

Balans Man är framtagen i samarbete med Magnus Hedman och är en modern sammansättning av näringsämnen i sann Better You-anda. Balans Man innehåller vitamin D3, zink, bor, bockhornsklöver och nu med nyheten; fadogia agrestis. Näringsämnena i Balans Man fungerar synergistiskt för att, tillsammans med en sund livsstil, ge dig den energi du behöver för att kunna ta dig an de utmaningar du möter i vardagen.

Balans Man är en bra kombination med vitaminer och mineraler från naturen som män kan behöva extra av. Enligt forskning på manlig fertilitet och D-vitamin, har det visat sig att D-vitamin spelar stor roll i produktionen för viktiga hormoner. D-vitamin bidrar bland annat till att bibehålla normal muskelfunktion samt immunsystemets normala funktion. Zink spelar en viktig roll både i vår generella hälsa, men också för en normal hormonproduktion. Zink bidrar till en normal fertilitet och reproduktion samt normala testosteronnivåer i blodet. Magnesium behövs för att 300 processer ska kunna ske i kroppen. Magnesium bidrar bland annat till en normal muskelfunktion, minskar trötthet och utmattning, en normal energiomsättning samt en normal psykologisk funktion. Bor är en spårmineral som det idag görs mycket studier på, då vissa tidigare studier har visat på en hormonförbättring hos män, men mer studier behövs för att bekräfta detta. Bor spelar också en roll i inlagringen av kalcium i skelettet.

Nu har vi uppdaterat Balans Man med ingrediensen Fadogia agrestis, som är en buske som historiskt har använts som en afrodisiakumört och som stödjer manliga hormoner och förbättrar prestationsförmågan.  

Sist men absolut inte minst i sammanhanget; bockhornsklöver. En ört som har använts av människan i många tusen år, där användningsområdena har varit många, och framförallt för män. 

Intag 4 kapslar dagligen i samband med måltid. Vill du undvika den vegetabiliska kapseln kan innehållet tömmas direkt i vatten eller valfri vätska. Tag 2 kapslar på morgon samt 2 kapslar till lunch eller middagen. För bästa effekt bör Balans Man tas i perioder om 12 veckor med 4 veckors uppehåll efter. 

Magnesium bidrar till normal muskelfunktion.
Magnesium bidrar till att minska trötthet och utmattning.
Vitamin D bidrar till immunsystemets normala funktion.
Vitamin D bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
Zink bidrar till normal fertilitet och reproduktion.
Zink bidrar till att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet.

Förpackning: Miljövänlig BIO-burk. Tillverkad av restprodukter från sockerrör.

Näringsvärden