• Naturliga kosttillskott
  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabba leveranser

Få upp till 8% bonus och fina erbjudanden!  Bli medlem nu

Kruth Series - Flex & Joints
Endast online
Kruth Series - Flex & Joints

Kruth Series - Flex & Joints

Ledhälsa

Flex & Joints från Kruth Series är framtagen för leder och brosk. Innehåller en kombination av Kollagenpeptider, MSM och nyponextrakt.


  • För leder och brosk
  • Kollagenpeptider med nyponextrakt
  • Hög dos MSM

120 kapslar

389 kr

I lager

  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabba leveranser
  • Postnord, Bring, Budbee & DHL
Kruth Series - Flex & Joints

Beskrivning

KRUTH SERIES FLEX & JOINTS - 120 KAPSLAR

Flex & Joints är en produkt framtagen av Better You tillsammans med Jörgen Kruth. Träning i sig är nedbrytande och effekten av träning får vi efter återhämtning. Träning och återhämtning är alltså det som kallas träningseffekten. Kollagenet i kroppen har spelar en viktig roll i återhämtningsprocessen. Kroppens naturliga kollagenproduktion minska däremot med åldern, och efter många år av träning så återhämtar sig kroppen inte i samma hastighet som tidigare. För att underlätta återhämtningsprocessen kan det då vara fördelaktigt att ge kroppen extra näring genom kosttillskott. 

C-vitamin bidrar till normal kollagenbildning som också har betydelse för hudens, benstommens, blodkärlen, broskets, tandköttet och tändernas normala funktion. C-vitamin bidrar också till att bibehålla immunsystemets normala funktion under och efter intensiv träning. 

Kollagen är ett protein som bidrar till uppbyggnaden utav kroppens struktur. Det finns i brosk, ben, ligament, bindväv och hud. Flex & Joints innehåller kollagenpeptider som är extra biotillgängliga, vilket gör att de snabbare tas upp utav kroppen och kan bli verksamma där de behövs. 

MSM är organiskt svavel och finns naturligt i flera obehandlade animaliska livsmedel. MSM förekommer framförallt i kroppens proteinrika vävnader så som brosk, senor, ligament, muskler, hud, hår och naglar. 

Är man förstagångsanvändare av MSM som kosttillskott så rekommenderar vi att man börjar med 1 kapsel för att se hur man reagerar på produkten. När kroppen har vant sig vid det extra tillskottet kan man successivt arbeta sig upp 1 kapsel i taget tills man nått 3 kapslar. 

Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för hudens, benstommens, blodkärlen, broskets, tandköttet och tändernas normala funktion.

Vitamin C bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion under och efter intensiv fysisk träning.

Näringsvärden