• Naturliga kosttillskott
  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabba leveranser

Få upp till 8% bonus och fina erbjudanden!  Bli medlem nu

Multivitamin Man
Multivitamin Man

Multivitamin Man

Heltäckande spektrum med vitaminer & mineraler för män

Multivitamin Man är framtagen för alla mäns behov, oavsett ålder. Ett komplett spektrum av vitaminer och mineraler för män. Ett enkelt sätt att komplettera din kost så att du får i dig all den näring du behöver.


  • Heltäckande spektrum med vitaminer och mineraler
  • Specialanpassad för män
  • Innehåller granatäpple
  • Vegansk
229 kr

I lager

  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabba leveranser
  • Postnord, Bring, Budbee & DHL
Multivitamin Man

Beskrivning

MULTIVITAMIN MAN - 60 KAPSLAR

Better You Multivitamin Man innehåller lättupptagliga vitaminer och mineraler som fungerar som ett komplement till din vanliga kost. Den är komplett i sin sammansättning, vilket innebär att den även innehåller mineraler som koppar och bor, något icke naturliga multivitaminer oftast inte gör. Den innehåller även granatäpple. 

Forskning visar att näringsstatusen i maten har förändrats kraftigt under de senaste århundradena. Vår mat innehåller helt enkelt inte lika mycket näring längre. Under 1800-talet fick vi i oss tio gånger mer mikronutrienter (vitaminer, mineraler och spårämnen) än vad som rekommenderas idag. Samtidigt känner sig fler både stressade och mer pressade de senaste åren. Stress gör nämligen att vår kropp använder mer mineraler och spårämnen än annars. Alltså ingen bra kombination. Forskning visar även att de grönsaker vi äter idag innehåller upp till 50% mindre näring än för 50 år sedan. Det betyder att vi i vissa fall måste äta dubbelt så mycket för att nå samma mängd näring som tidigare, samtidigt som vi får mindre via maten. Detta är en av anledningarna till att äta multivitaminer – det är helt enkelt inte praktiskt möjligt i många fall att äta så mycket som behövs. Med en multivitamin säkerställer du därför att du får i dig ett minimum av alla vitaminer och mineraler du behöver dagligen. Därför tycker vi att det är ett perfekt komplement i denna multivitamin för män.

Intag din dagliga multivitamin tillsammans med ett mål mat för bästa upptag. Vill du undvika den vegetabiliska kapseln går det mycket bra att öppna produkten och hälla i ett glas vatten, juice eller blanda i din smoothie.

Vitamin D bidrar till immunsystemets normala funktion.
Zink bidrar till att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet.
Vitamin B12 bidrar till att minska trötthet och utmattning.

Förpackning: Miljövänlig BIO-burk. Tillverkad av restprodukter från sockerrör.

Näringsvärden