• Naturliga kosttillskott
  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabba leveranser

Få upp till 8% bonus och fina erbjudanden!  Bli medlem nu

Premium Sol
Betakaroten
Premium Sol

Premium Sol

Naturligt stöd för huden

En exklusiv betakarotenprodukt med Pomella® (granatäppleextrakt), niacin, MCT-fett samt vitamin C + E i en unik kombination för din hud vid solexponering.


  • Ny uppdaterad formula och ny design!
  • Hög dos betakaroten tillsammans med niacin samt vitamin C+E
  • Patenterat granatäppleextrakt, Pomella
  • Vegansk
349 kr

I lager

  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabba leveranser
  • Postnord, Bring, Budbee & DHL
Premium Sol

Beskrivning

PREMIUM SOL - 50 KAPSLAR

Premium Sol från Better You är en noggrant sammansatt produkt för att ge huden ett stöd och en naturligt gyllenbrun färg. Nu med uppdaterad och ännu bättre formula! Unikt för denna solprodukt är Pomella, ett patenterat granatäppleextrakt som är tillsatt dels för sina egenskaper att skydda huden vid solexponering men också för att den förbättrar utseendet av rynkor*. Vi har även tillsatt Niacin (vitamin B3) som bidrar till normal hud och är vanlig i skönhetsprodukter som till exempel antiagekrämer. För att förbättra upptaget av Betakaroten har vi även tillsatt MCT-fett som ger en större effekt av betakarotenens egenskaper. 

Premium Sol är ett exklusivt och unikt kosttillskott inom vårt skönhetssegment och är till för dig som vistas mycket ute på sommaren, vill stärka upp din hud och behålla en lyster från solbrännan längre. 

Om man vill skydda sin hud så ska man, utöver att inte vistas för många timmar i solen i sträck, också ge kroppen det den behöver näringsmässigt samt använda lämpligt solskydd. Solen är inte farlig, den är essentiell för oss och är inget vi ska vara rädda för utan respektera genom att få i oss tillräckligt med näringsämnen och planera vår tid i solen. Läs gärna vår solguide för mer tips på hur du skyddar din hud för solens strålar.

Premium Sol - ett skönhets kosttillskott 

Dessa aktiva ingredienser finns i Premium sol:

Pomella® är ett patenterat, kliniskt, fullvärdigt och undersökt granatäppleextrakt som skyddar huden vid solexponering och har mycket goda effekter på huden. Det både skyddar huden samt minskar synligheten av rynkor. Mängden Pomella i varje kapsel motsvarar 12,5 gram torkat granatäpple.

Niacin bidrar till en normal hud och kan jämna ut hudtonen och rodnader. Niacin kan förbättra hudens elasticitet då huden bevarar fukt bättre med hjälp av niacin. Niacin är bra för personer med känslig hud, och är vanlig i många skönhetsprodukter allt ifrån ansiktsmasker till krämer och serum.

Betakaroten är förutom en viktig antioxidant även ett förstadium till vitamin A. Betakaroten ombildas bara till vitamin A om kroppen har behov av det, vilket förhindrar överdosering av vitamin A. Betakaroten är lätt bruntonat och lagras i huden där det ger huden en mer gyllenbrun färg. Vitamin A bidrar till normal hud

MCT - fett är tillsatt då det hjälper kroppen att lättare ta upp betakaroten samt vitamin E och därmed ger dessa ämnens egenskaper mer effekt.

E-vitamin fungerar som ett reparationsvitamin för huden och bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

C-vitamin fungerar också som skydd men är även nödvändig för bildningen av kollagen och bindväv.

Lykopen är det röda färgämnet som finns i tomater har visat sig även det ge ett skydd mot huden.

Vitamin A bidrar till att bibehålla normal hud.
Vitamin E bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.
Niacin (vitamin B3) bidrar till att bibehålla normal hud.
Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning och skydda cellerna mot oxidativ stress.

Pomella® är ett patenterat, kliniskt, fullvärdigt och undersökt granatäppleextrakt, standardiserat till 30% av det mycket biotillgängliga punicalagin tillsammans med det naturliga spektret av granatäpplefrukt-polyfenoler (50%) som har goda effekter på huden. Pomella® är ett varumärke som tillhör Verdure Sciences, Inc. Patent: www.vs-corp.com/ip.html

*Enligt en studie av ett dagligt tillskott av 250mg Pomella under fyra veckor har visat sig signifikant förbättra utseendet av rynkor.

FörpackningMiljövänlig BIO-burk. Tillverkad av restprodukter från sockerrör. 

Näringsvärden