• Naturliga kosttillskott
  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabba leveranser

Få upp till 8% bonus och fina erbjudanden!  Bli medlem nu

Premium Zink
Premium Zink

Premium Zink

Viktig för kroppens immunförsvar

Zink är en mineral med flera viktiga egenskaper. Zink bidrar bland annat till immunsystemets normala funktion, minskar trötthet och bidrar till normalt hår, hud och naglar. Zink bidrar också till att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet och till en normal fertilitet och reproduktion.


  • Bidrar till immunförsvaret
  • Bidrar till normal fertilitet & reproduktion
  • För normalt hår, hud & naglar
  • Vegansk
159 kr

I lager

  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabba leveranser
  • Postnord, Bring, Budbee & DHL
Premium Zink

Beskrivning

PREMIUM ZINK - 100 KAPSLAR

Zinkbisglycinat i kombination med helnäring från pumpafröextrakt. Premium Zink är för dig som vill ha ett högdoserat och naturligt zinktillskott. Med en kapsel får du hela ditt dagsbehov täckt och det är enkelt att dosera upp vid behov. Kombinationen med helnäring från pumpafröextrakt, och den lättupptagliga formen zinkbisglycinat ökar kroppens igenkänningsfaktor och ger bra upptag. Premium Zink är godkänd för veganer och äter man vegetabilisk kost bör man öka sitt intag av zink. 

Zink är en livsnödvändig mineral som ingår i hundratals enzymer och processer i kroppen. Dessa påverkar bland annat omsättningen av proteiner, fett och kolhydrater, samt syror och vitaminer som nukleinsyra och A-vitamin. Zink har även en mycket viktig roll för immunförsvaret och är ett av de ämnena med mest forskning och godkända hälsopåståenden bakom. Vi har valt att använda den lättupptagliga formen zinkbisglycinat, som i kombination med helnäring från naturen ökar kroppens igenkänningsfaktor av mineralen. Zink har ett spritt verkningsområde och bidrar bland annat till immunsystemets normala funktion, normalt hår, hud och naglar, samt till skydda kroppens celler mot oxidativ stress. Zink bidrar också till att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet, till en normal fertilitet och reproduktion.

Intag 1 kapsel dagligen i samband med måltid.  Rekommenderat intag varierar beroende på kön och ålder, men 1 kapsel räcker om du inte har bristsymptom eller äter strikt vegetarisk kost. Livsmedelsverket rekommenderar: ”Rekommendationerna gäller för en blandad animalisk-vegetabilisk kost. Om man däremot äter mat som är strikt vegetarisk och cerealiebaserad rekommenderas ett intag som är 25-30% högre.” 

Vill du undvika den vegetabiliska kapseln kan innehållet tömmas direkt i vatten eller valfri vätska.

Zink bidrar till normalt hår, hud och naglar.
Zink bidrar till immunförsvarets normala funktion.
Zink bidrar till normal fertilitet och reproduktion.
Zink bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.
Zink bidrar till normal omsättning av kolhydrater, fett och protein.
Zink bidrar till normal kognitiv funktion.
Zink bidrar till normal DNA-syntes.
Zink bidrar till normal omsättning av vitamin A.
Zink bidrar till att bibehålla normal benstomme.
Zink bidrar till att bibehålla normal synförmåga.

Förpackning: Miljövänlig BIO-burk. Tillverkad av restprodukter från sockerrör.

Näringsvärden