• Naturliga kosttillskott
  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabba leveranser

Få upp till 8% bonus och fina erbjudanden!  Bli medlem nu

Kollagen
Smygstarta sommaren
Kollagen

Kollagen

Bra för hud & leder

Unik kombinationsprodukt för hud och leder. Bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för hudens, benstommens och broskets normala funktion.


  • Bidrar till normal hud
  • Kollagen typ 1
  • Innehåller även c-vitamin, msm, kondroitinsulfat och nypon
303 kr
379 kr

I lager

  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabba leveranser
  • Postnord, Bring, Budbee & DHL

Beskrivning

KOLLAGEN - 120 KAPSLAR

Kollagen är framtagen för att kunden ska slippa köpa flera olika produkter när de handlar för sin hud och även för sina leder. Ämnen som kollagen, c-vitamin och msm rekommenderas att tas tillsammans för bäst effekt. Här slipper du flera olika produkter och får de redan sammansatta i enkel kapsel.

Kollagen är ett protein som bidrar till uppbyggnaden utav kroppens struktur. Kollagenet finns i brosk, ben, ligament, tänder, bindväv och hud. Produktionen av kollagen är som högst kring 20-årsåldern och redan vid 25-års ålder börjar kroppens egen produktion av kollagen att minska. Vid 60-års ålder så kan kroppens egen produktion av kollagen ha minskat med hela 50%. Detta är vad som ger en slappare hud och knakiga eller onda leder – vi har inte längre tillräckligt med kollagen i kroppen. Kollagen av typ 1 är känd för sin effekt på både hud och leder, och är den typ som främst används i exklusiva hudprodukter. Kollagen behöver andra ämnen för att transporteras och få bäst effekt. Produkten innehåller kända samarbetspartners som c-vitamin, MSM, kondroitinsulfat och nyponextrakt. MSM är ett organiskt svavel och kondroitin är ett ämne som finns naturligt i brosk och bindväv och räknas som en essentiell byggsten för dessa. Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning, som i sin tur har betydelse främst för hudens, benstommens, blodkärlen, broskets och tändernas normala funktion.

Intag 2 kapslar dagligen. Är du van MSM-användare sedan innan kan du börja med 4 kapslar de första 2 veckorna för att boosta, men är du ovan användare äter du 2 om dagen från dag 1. Kapslarna intas i samband med måltid fördelat morgon och kväll.

Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för hudens normala funktion.
Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets normala funktion.
Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för benstommens normala funktion.
Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för blodkärlens normala funktion.
Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för tändernas normala funktion.

Näringsvärden

Detaljer

Voyado Description HyperdriveUnik kombinationsprodukt för hud och leder. Bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för hudens, benstommens och broskets normala funktion.

Better You använder Cookies för att förbättra användarupplevelsen för dig som handlar hos oss. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vår integriets- och cookies policy.

Visa detaljer