• Naturliga kosttillskott
  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabba leveranser

Få upp till 8% bonus och fina erbjudanden!  Bli medlem nu

Mellanmål - Skogsbär
Mellanmål - Skogsbär

Mellanmål - Skogsbär

500 g

En proteinrik och naturlig produkt som innehåller allt du behöver för ett mättande mellanmål. Utöver protein innehåller Mellanmål även kolhydrater som greens, frukt och bär, samt fibrer och fettsyror. Med endast 160 kcal per portion.


  • Unik kombination
  • Vegangodkänd produkt
  • Inget tillsatt socker eller artificiella sötningsmedel
279 kr

I lager

  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabba leveranser
  • Postnord, Bring, Budbee & DHL
Mellanmål - Skogsbär

Beskrivning

Mellanmål

Mellanmål är en produkt utvecklad för dig som önskar ett snabbt, nyttigt och näringsrikt mellanmål. Produkten innehåller en noga balanserad sammansättning av alger, greens, frukter, bär, fettsyror, kolhydrater och vegetariska proteiner. Utöver det så är chlorella, macapulver, vetegräs och extrakt av brännässla tillsatt.

Du blandar enkelt pulvret i en shaker med vatten och skakar om. Det går även bra att blanda ner i din frukostyoghurt eller smoothie. Mellanmål passar lika bra i anslutning till träning för dig som söker ett balanserat proteintillskott, då den innehåller hela 16 g vegetariskt protein (havre) per portion. Växter har ännu inga godkända påståenden, men det är allmänt känt att naturen har ett högt näringsinnehåll i allt den ger oss. Nedan beskriver vi kort om de övriga växterna tillsatta i Mellanmål:

Frukt- och bärblandning - Mellanmål innehåller en härlig mix av naturens kraftigaste bär och frukter. Tillsatt i mixen är hallon, jordgubbar, gojibär, svartvinbär, rödbeta, acaibär, tranbär, baobab, körsbär, lila morot, blåbär, papaya och guava. Torkat och malt till pulver, men med näringen bibehållen.

Chlorella - Precis som namnet antyder så anses Chlorella vara ett av naturens mest koncentrerade källa till klorofyll. Eftersom Chlorella innehåller mycket klorofyll så är det också väldigt basiskt. En syra/basbalans i din kost är en av de viktigaste hälsofaktorerna, då syrabildande mat som tex raffinerad mat, påfrestar hela matsmältningssystemet. 

Vetegräs – Vetegräs likar gräset som vi har i trädgården, med långa och smala gröna strån. Det är mycket näringsrikt och utmärker sig främst för sitt innehåll av klorofyll, fiber och basbildande mineraler. Vetegräs innehåller nästan 50 % fibrer. Vår kropp ska varken vara för basisk eller för sur, men med dagens kosthållning är det lättare för oss att bli försurade, därav finns både vetegräs och chlorella tillsatt i Mellanmål.

Macapulver – Maca är en rotfrukt från Sydamerika som växer i Anderna på cirka 4000 meters höjd. Roten har använts som livsmedel i över 2000 år. Maca är rik på essentiella aminosyror, järn, kalcium samt har högt fiberinnehåll. Smaken är nötig och god att blanda i tex gröt.

Brännässlaextrakt - Brännässla anses ofta vara ett ogräs som bränns om man nuddar den, men nässelblad är så mycket mer än så. Nässlor används även i matlagning, och är faktiskt rikt på näring; speciellt klorofyll, vitaminer, mineraler och andra spårämnen. 

Protein bidrar till att öka muskelmassan.
Protein bidrar till att bibehålla muskelmassan.
Protein bidrar till att bibehålla normal benstomme.

Läs mer om andra sorter av våra proteinpulver:

Våra proteinpulver »

Näringsvärden