• Naturliga kosttillskott
  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabba leveranser

Få upp till 8% bonus och fina erbjudanden!  Bli medlem nu

Premium Omega-3-6-9
Premium Omega-3-6-9

Premium Omega-3-6-9

Högkvalitativ fiskolja rik på omega-3,6 & 9

Premium Omega-3 är en naturlig fiskolja rik på omega 3,6 och 9. Den är utvunnen ur färsk lax och noggrant behandlad för att tillvarata en stabil naturligt ren fiskolja.


  • 1000 mg färsk laxolja per kapsel
  • Naturligt framställd & noggrant hanterad råvara
  • Rätt balans mellan omega 3, 6 och 9
  • Testad för Etoxikin
  • Utvunnen ur färsk lax
319 kr

I lager

  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabba leveranser
  • Postnord, Bring, Budbee & DHL
Premium Omega-3-6-9

Beskrivning

PREMIUM OMEGA-3

90-kapslar/45 portioner

Premium Omega-3 innehåller den unika laxoljan OmeGo© som är en naturlig fiskolja utvunnen ur färsk lax från Norge. Den behandlas noggrant genom en patenterad process och har ett naturligt förhållande mellan Omega-3, 6 & 9. Den är färsk, fri från tillsatser och icke manipulerad, vilket ger den en naturlig röd färg. Laxen är uppfödd på alger som innehåller den kraftfulla antioxidanten astaxantin, vilket ger den sin fina färg. Premium Omega-3 är noga testad och studerad, bland annat som fri från Etoxikin. Framtagen för dig som vill tillsätta extra fettsyror i din vardag och kan ätas året runt.

Olika fettsyror har olika funktion i vår kropp och vissa är essentiella för oss, vilket innebär att kroppen inte kan tillverka dem själv utan de måste tillföras genom kost eller tillskott. Exempel på sådana livsnödvändiga fettsyror är de fleromättade fetterna omega-3 och omega-6. I vår laxolja finns båda dessa, i kombination med omega-9. Det finns flera olika omega-3 fettsyror varav en är den så kallade moderfettsyran alfa-linolensyra (ALA). ALA är en medellång fettsyra som i kroppen kan förlängas till de viktiga fettsyrorna EPA och DHA. Denna omvandling är tyvärr inte så effektiv hos de flesta av oss, så för att säkerställa att vi får i oss tillräcklig mängd EPA och DHA äter många tillskott. Moderfettsyran inom omega-6 familjen är linolsyra (LA). LA är precis som ALA en fettsyra som i kroppen kan omvandlas till andra ämnen. LA kan omvandlas till en rad olika fettsyror som bland annat gamma-linolensyra (GLA). GLA är en antiinflammatorisk fettsyra som också brukar säljas som separat kosttillskott på grund av sina fina egenskaper. Omega-9 är en grupp icke-essentiella fettsyror som kroppen själv kan producera. Dessa fettsyror fungerar som förstärkning till de goda effekterna av omega-3 och 6. Den vanligaste omega-9 fettsyran är oljesyra som finns rikligt i bland annat oliver och olivolja. 

Intag 2 kapslar dagligen, gärna i samband med måltid.

För mer information om produkten läs:

 Miriam Höglund om Premium Omega-3 »

Näringsvärden