• Naturliga kosttillskott
  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabba leveranser

Få upp till 8% bonus och fina erbjudanden!  Bli medlem nu

Bär Boost Pulver
Bär Boost Pulver

Bär Boost Pulver

D-vitamin & goda bakterier för ditt immunförsvar

Laddad med D-vitamin, frukt- och bärextrakt och goda bakterier. Bär Boost är en noga utvecklad produkt för en frisk livsstil i nordiskt klimat, och är en av våra mest älskade produkter genom åren.


  • Bidrar till immunsystemets normala funktion
  • 2500IE (62,5 µg) D- vitamin/portion
  • Frukt- & bärextrakt laddat med antioxidanter
  • Goda bakterier
299 kr

I lager

  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabba leveranser
  • Postnord, Bring, Budbee & DHL
Bär Boost Pulver

Beskrivning

BÄR BOOST PULVER - 200 G

Under den mörka säsongen i Norden kan det vara svårt att få i sig tillräckligt med D-vitamin och färska frukter och bär. Då vi har markant begränsat med sol, och även med naturens tillgångar, under vinterhalvåret kan Bär Boost stötta er i vardagen och säkerställa de grundläggande behoven av vitamin D, goda tarmbakterier och antioxidanter. En enkel och smidig produkt med brett och varierande innehåll.

Vitamin D3 bildas främst med hjälp av sol och eftersom solen lyser med sin frånvaro stora delar av året i Norden, blir det viktigt att få i oss D-vitamin på annat sätt. I nyheterna pratas det mycket om D-vitamin som ett tillskott som är bra att stötta sitt immunförsvar med, och vi håller med! Det är bevisat att vitamin D bland annat bidrar till immunsystemets normala funktion, att bibehålla normala tänder, normal muskelfunktion, att bibehålla normal benstomme och normala kalciumnivåer i blodet, samt att det har en aktiv roll i celldelningsprocessen. Bär Boost innehåller 2500IE/portion, alltså 62,5 mikrogram D-vitamin per portion. Brist på ett vitamin som D-vitamin kan leda till att immunförsvaret försvagas. En stor del av kroppens immunförsvar sitter i tarmfloran, därför har vi även valt att tillsätta en aktiv bakteriekultur (goda bakterier) för att ytterligare stötta kroppen. Utöver detta innehåller Bär Boost extrakt från ingefära, frukter och bär som goji, acai, druvkärna, blåbär och nypon som är rika på antioxidanter och vitaminer naturligt.

Vitaminer tas med fördel på morgonen, och gärna tillsammans med din frukost. Du kan enkelt blanda ner ditt pulver i din frukosttallrik, smoothie eller i ett glas vatten eller apelsinjuice vid sidan av frukosten.

Vitamin D har en roll i celldelningsprocessen.
Vitamin D bidrar till att bibehålla normal benstomme.
Vitamin D bidrar till immunsystemets normala funktion.
Vitamin D bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
Vitamin D bidrar till att bibehålla normala tänder och kalciumnivåer.


Hur mycket D-vitamin behöver vi?

Enligt Livsmedelsverket är genomsnittsbehovet för D-vitamin beräknat till 7,5 mikrogram per dag. För att behovet ska täckas för så gott som alla trots variation i ålder och hur mycket vi exponerar huden för sol, rekommenderas 10 mikrogram per dag, respektive 20 mikrogram för de över 75 år och de med liten solexponering.

Grupp/ålder

Rekommenderat dagligt intag/ vitamin D3 

Spädbarn och barn under 2 år

10 mikrogram

Barn och vuxna under 75 år

10 mikrogram

Vuxna med lite eller ingen solexponering

20 mikrogram

Vuxna över 75 år

20 mikrogram

Näringsvärden

Lär dig mer