• Naturliga kosttillskott
  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabba leveranser

Få upp till 8% bonus och fina erbjudanden!  Bli medlem nu

Magdalena Graafs skönhetstips
Artiklar

Magdalena Graafs skönhetstips

Vilka är Magdalenas skönhetsknep?

Magdalena har passerat 40 års strecket men ser fortfarande fräsch och pigg ut, med en fantastisk utstrålning och ett glow som vi alla avundas. I dag översköljs vi av reklam och tips på hur vi ska göra och vilka produkter vi ska köpa, men om vi frågar runt så har olika personer olika tips och vi väljer hur vi kan förnya och utveckla våra skönhetsrutiner. Så vilka är Maggans skönhetstips som du kan inspireras av?

- Har du någon skönhetsrutin som du gör varje dag?

- Jag rör mig mycket med både mina barn och hundar. Varje dag tar jag i lite extra med en powerwalk hundarna. Jag brukar också cykla en hel del med barnen. Jag brukar också ta en morgonshake med mandelmjölk, banan och annan frukt som jag har hemma. Det klassiska att dricka mycket vatten tror jag gör stor skillnad, jag brukar lägga i lite färsk frukt också för mer smak.

- Du har en fantastisk hy, hur gör du för att förhindra rynkor och få ett sådant glow?

- Jag skyddar mig från solen med hatt och stora solglasögon. Jag är noga med rengöringen både morgon och kväll. Jag tar först bort make-up med mandelolja på en bomulls pad, sedan tvättar jag mig med en rengöringstvål och efter det smörjer jag in mig med en blandning av mandelolja och jasminolja. Ibland använder jag också havtornsolja i allt från mina smoothies till att smörja in ansiktet till att smörja in mina nagelband och fötter. Jag har precis hittat en ny favorit som jag tror kommer göra underverk, och det är sheasmör. Den smörjer jag in hela kroppen med, huden känns fantastisk.

- Har du några andra skönhetsknep som du vill dela med dig av?

- Jag försöker gymma minst 1-2 gånger i veckan, det kanske inte alltid går, men jag vet hur bra det är för mig och mina leder. Jag gör gärna en helkroppsskrubb emellanåt, det är både skönt och uppfräschande. Jag har pool i området där jag bor, så nu på sommaren så simmar jag så fort vädret tillåter. Och det viktigaste av allt är mycket skratt och kärlek förstås!

Jasminolja EKO Eterisk - 5 ml
Mandelolja EKO Kallpressad
Nyttiga fetter 23

Mandelolja EKO Kallpressad

100 & 250 ml

127 kr
159 kr
Ekologiskt Sheasmör - 100 g
Nyttiga fetter 23
Graafs Natural Beauty
Endast online

Graafs Natural Beauty

Skönhet, hudvård & naglar

349 kr

Liknande artiklar

Better You använder Cookies för att förbättra användarupplevelsen för dig som handlar hos oss. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vår integriets- och cookies policy.

Visa detaljer