• Naturliga kosttillskott
  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabba leveranser

Få upp till 8% bonus och fina erbjudanden!  Bli medlem nu

Vad är 16 weeks of hell?
Artiklar

Vad är 16 weeks of hell?

Vad är 16 Weeks Of Hell?

Många har hört talas om det, men vet inte mer än så. Vad är det och vem är det som står bakom och vad går det ut på? Här svarar Tony, grundare och aktiv coach i 16 weeks of hell på frågorna många undrar.

Vad är 16 weeks of hell?

- 16WOH är ett upplägg som bygger på hur jag; Tony har kommit fram till och lever efter när det kommer till kost och träning som ger dig en vältränad kropp och en sund livsstil. Jag och mina kollegor coachar deltagarna för att de ska nå sin fulla potential och de mål som de sätter upp för sig själva.

Kan alla delta i 16 weeks of hell programmet?

- Alla som vill kan genomföra 16WOH, men viljan att genomföra det behöver vara genuin och ärlig.

Hur kom det sig att du valde att göra din livsstil till en karriär och företags koncept?

- En kompis bad om hjälp att nå sin fysiska toppform, jag erbjöd då honom att helt enkelt ta rygg på mig och träna/äta som jag gör, 16 veckor senare var 16WOH ett faktum.

Lever du som du lär hela tiden?

- Jag lever enligt principen året runt och har så gjort i 10 år, det är en livsstil och ett aktivt val som jag och många med mig mår utmärkt av.

Vilka är dina 5 bästa tips för att komma i form?

- Planering - disciplin - utförande - bra kost - rätt träning.

Hur motiverar du dig själv att fortsätta träningen och kosthållningen?

- Förstår inte frågan, haha. Att välja en fysisk livsstil med en kosthållning som gör att din kropp kan och vill röra på sig borde vara en självklarhet för så många fler, att man behöver "motivera" sig till det förstår jag i ärlighetens namn inte.
- Jag har alltid förvånats över vad som motiverar människor att INTE leva ett aktivt liv med bra kost, om man är en frisk och vuxen människa som har ett val att göra.
- En inaktiv livsstil med dålig kost är, enligt mig, ett aktivt val och ingenting som bara händer, om man kan definiera sig själv som en vuxen och frisk individ.

Liknande artiklar

Better You använder Cookies för att förbättra användarupplevelsen för dig som handlar hos oss. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vår integriets- och cookies policy.

Visa detaljer