• Fri frakt inom Sverige
  • Kontakt
  • Hem
  • Artiklar
  • Recept
  • Bananbröd med protein

Bananbröd med protein

Bananbröd (eller ja, det är mer som en kaka) är ett mycket populärt bakverk som kan avnjutas till frukost, mellis eller kvällsgott. Har du överblivna bananer hemma är detta något du definitivt måste testa! 

Ingredienser:

2 st ägg 

1/2 dl mandelmjölk

3 skopor ärt- & havreprotein vanilj

1 tsk bakpulver 

3 mogna bananer (ju mognare desto sötare)

Kanel/vaniljpulver efter smak 

1/2 dl havregryn

 

Gör såhär:

Mixa allt och häll ner i en form. Ställ in i ugnen 25-30 min i 175 grader. Den ska va lite kladdig inuti.

Liknande artiklar

  • Svalkande BCAA/EAA sorbet
    Recept

    Svalkande BCAA/EAA sorbet Vad svalkar bättre i sommartider än glass? Här har ni ett recept på en

  • Äppelpajskladdkaka med protein
    Recept

    NYTTIG ÄPPELPAJSKLADDKAKA MED PROTEIN Här har ni ett av våra favoritrecept genom tiderna. En äppe

  • Två recept på nyttigare godis!
    Recept

    NYTTIGT CHOKLADGODIS Påsken relaterar man ofta till mycket god mat och framförallt – påskgodis!

  • Proteinbars
    Recept

    PROTEINBARS Proteinbars är perfekt att ha med sig som mellis i väskan, efter träningen eller som

  • Black Bean Brownies
    Recept

    Black Bean Brownies När man blir sugen på fika är brownies kanon Dessa brownies är gjorde på svar

  • Ingefärashot
    Recept

    Ingefärashot Hösten är förkylningens årstid! Ingefära, citron och honung är ett välkänt husmorskn

  • Overnight Oats Boost
    Recept

    Overnight Oats Boost Tips för en mindre stressad morgon - förbered frukosten dagen innan och ät p

  • Proteinrika Vaniljbountys
    Recept

    Proteinrika Vaniljbountys Är du ett fan av Bounty? Då måste du testa dessa! En nyttigare variant

  • Proteinrika Våfflor
    Recept

    Proteinrika Våfflor Pannkakor i all ära - men att byta ut dem mot våfflor ibland är mumma! Härlig

  • Håll dig frisk shot
    Recept

    Håll dig frisk shot Ingefära och citron är urgamla husmorskur mot förkylningar. Här är ett recept