Raw Protein Brownie

Raw Protein Brownie

 

Ingredienser:

 

2,4 dl cashewnötter

1,2 dl mandelnötter

18 st mjuka daddlar

4 skopor Better You ärt- & havreprotein choklad

1 msk kakao

2 msk mandelsmör

1 tsk himalaya salt

2 msk hackade mandelnötter

 

Chokladkräm (topping):

 

6 msk smält kokosolja

1 skopa Better You ärt- & havreprotein choklad

½ tsk vaniljpulver

4 msk agavesirap

 

Gör såhär:

 

- Blanda dina cashewnötter, mandel, kakaopulver, proteinpulver och salt i en matberedare (mixa det väl).

- Addera sedan dina dadlar och mandelsmör, bearbeta tills blandningen tills det blir en boll.

- Överför sedan degen till en 9x10 tum panna eller 26x20 cm panna fodrad med bakplåtspapper (lägg i bakplåtspappret så att det sticker upp på
sidorna för enkel borttagning). För att göra ett jämnt och packat lager täckte jag det med bakplåtspapper och slätade till det med den nedre plana sidan av ett dricksglas.

- Tryck sedan ner några hackade mandlar eller något annat du gillar.

- För att förbereda chokladganachen, blanda kokosoljan, agavesirapen, vaniljpulvret, kakaopulvret och proteinpulvret i en skål tills det liknar en tjock chokladfrosting. Låt sedan chokladgarneringen härda lite i kylskåpet.

- Sprid chokladgarneringen på toppen av din brownie och garnera sedan med pistaschmandlar.

- Skär sedan upp din brownie i 9 eller 12 st eller ännu mindre och njut av!

 

Recept av @nutriflower

www.nutriflower.com